ΛΑΡΙΣΑ

Αναμμα χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Fashion City Outlet με συναυλία Μιχ. Χατζηγιάννη και «Happy Hour»

αναμμα-χριστουγεννιάτικου-δέντρου-σ-305540

Και αυτά τα Χριστούγεννα στο Fashion City Outlet θα είναι μοναδικά, καθώς την εορταστική περίοδο, εγκαινιάζουν την ερχόμενη Πέμπτη 21 Νοεμβρίου με μια μοναδική συναυλία, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η πρώην τραγουδίστρια των Vegas Μελίνα Μακρή, στο πιο θεαματικό Pre-Christmas Party!

Η δωρεάν συναυλία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 6:30 το απόγευμα και με αυτήν θα εορταστούν παράλληλα η επέτειος των εγκαινίων του Θεσσαλικού εκπτωτικού κέντρου – που ξεκίνησε τη λειτουργία του πέρυσι τον Νοέμβριο – με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Η εκδήλωση της ερχόμενης Πέμπτης θα ενισχυθεί και με την προωθητική ενέργεια «Happy Hour» που θα δώσει την ευκαιρία στο θεσσαλικό κοινό να αγοράσει είδη επώνυμων brands σε ακόμη χαμηλότερες τιμές.

Το «Happy Hour» θα διαρκέσει από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ και μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα οι επισκέπτες του Εκπτωτικού Κέντρου θα έχουν επιπλέον προσφορές από -10% για κάθε αγορά τους από τα καταστήματα που θα έχουν την σχετική σήμανση.

Ήδη, το μοναδικό εκπτωτικό κέντρο της Θεσσαλίας κινείται σε mood Χριστουγέννων προετοιμάζοντας μια εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση που θα αναδεικνύει ακόμη περισσότερο την χαρούμενη εορταστική ατμόσφαιρα των ημερών. Πιο Χριστούγεννα από όσο φαντάζεσαι…στο Fashion City Outlet!

Όπως είναι γνωστό, στο Fashion City Outlet μπορεί κανείς να βρει πάνω από 70 γνωστές επώνυμες μάρκες ρούχων και αξεσουάρ με είδη για τη γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί: ADIDAS, PUMA, TOMMY HILFIGER, GUESS, BROOKS BROTHERS, LAPIN HOUSE, REPLAY, FUNKY BUDDHA, LEE, WRANGLER, CAMEL ACTIVE, TRUE RELIGION, AMERICAN STARS, PRINCE OLIVER, KALOGIROY, HARALAS, FRATELLI PETRIDI, TSAKIRIS MALLAS, BLUE STAFF, EDWARD JEANS, ADMIRAL, ALE, ATTRATTIVO, LAPEL LEATHER, LUNA, APPLE UNDERWARE, SOCKS+MOREείναι κάποια μόνο από τα brands που υπάρχουν στα καταστήματα του Fashion City Outlet.

Διασκεδάστε με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την Μελίνα Μακρή, στην πιο Fashion συναυλία τους, στο Fashion City Outlet! Νιώστε την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και επωφεληθείτε από τις εξαιρετικές προσφορές τιμών στο Fashion City Outlet, τον απόλυτο ψυχαγωγικό και εκπτωτικό προορισμό της Θεσσαλίας!

Το Fashion City Outlet βρίσκεται στο 4ο χλμ. Λεωφ. Κωνσταντίνου Καραμανλή, στη Λάρισα. Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 21:00, Σάββατο 10:00 – 20:00. (www.fashioncity-outlet.gr, τηλ. +30 2410 671717).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου