ΛΑΡΙΣΑ

Πλημμύρισε το Δημαρχείο Φαρσάλων

πλημμύρισε-το-δημαρχείο-φαρσάλων-318512

Μια διαρροή στο δίκτυο ύδρευσης του Δημαρχείου Φαρσάλων τις νυχτερινές ώρες χθες, ήταν αρκετή να πλημμυρίσει το υπόγειο του κτιρίου και να προκληθεί «μπλακ αουτ» στην τροφοδοσία ρεύματος του δημαρχιακού μεγάρου για αρκετές ώρες.

Συγκεκριμένα, έσπασε το σπιράλ τουαλέτας του πρώτου ορόφου, τις ώρες που το δημαρχείο ήταν κλειστό και το νερό οδηγήθηκε στο υπόγειο του κτιρίου, που βρίσκεται ο κεντρικός πίνακας παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. Συνέπεια όλων αυτών ήταν να προκληθεί βραχυκύκλωμα και να καεί ο ηλεκτρολογικός πίνακας, αφήνοντας χωρίς ηλεκτρικό τον Δήμο.

Οι υπάλληλοι ερχόμενοι στην εργασία τους το πρωί, διαπίστωσαν τη διαρροή νερού στο κτίριο αλλά και την έλλειψη ηλεκτρικού ρεύματος. Αμέσως ειδοποίησαν τις αρμόδιες υπηρεσίες, όπου τελικώς οι ηλεκτρολόγοι επιδιόρθωσαν τη βλάβη στις 11:30 π.μ., ενώ νωρίτερα οι καθαρίστριες του Δήμου συνέβαλαν δραστικά στην απομάκρυνση του νερού από το κτίριο. Να σημειωθεί, ότι δεν προκλήθηκε καμία άλλη καταστροφή από τη συγκεκριμένη απρόσμενη διαρροή σε έγγραφα και πράγματα του Δημαρχείου.

[Ελευθερία]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου