ΛΑΡΙΣΑ

Ερωτηματικά για την «ταυτότητα» των οστών στον Πηνειό

ερωτηματικά-για-την-ταυτότητα-των-ο-352541

Πονοκέφαλος για τις αρχές είναι η εξακρίβωση της ταυτότητας των οστών και του κρανίου που βρέθηκαν την περασμένη Τρίτη από συνεργείο καθαρισμού στον Πηνειό και συγκεκριμένα στο φράγμα Γυρτώνης στη Λάρισα.

Η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας Ρουμπίνη Λεονταρή έλαβε δείγματα DNA από τα οστά και το κρανίο τα οποία θα σταλούν για εξέταση προκειμένου να αποκαλυφθεί σε ποιον ανήκουν. Μια διαδικασία που είναι χρονοβόρα.

Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή εξετάζουν την πιθανότητα τα ευρήματα -που πιθανολογείται ότι ανήκουν σε γυναίκα- να ανήκουν στην Βάσω Κουκουνασούλη – Σιλεβίστα, αλλά η κατάσταση των οστών φαίνεται να είναι σε προχωρημένη σήψη κάτι πιθανόν να μην συμπίπτει με το χρόνο εξαφάνισης της 59χρονης.

Αν δεν έχουν σχέση τα ευρήματα με την 59χρονη,που είναι πιθανό, τότε ξεκινούν τα σημαντικά ερωτηματικά για τις αρχές. Πλην της εξαφάνισης της Βάσως Κουκουνασούλη – Σιλεβίστα στην περιοχή τα τελευταία χρόνια δεν είχαμε -σύμφωνα με αστυνομικές πηγές- εξαφάνιση άλλης γυναίκας.

[larissanet.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου