«Κάηκε» στη Λάρισα ο ληστής με τα ριφιφί

Τελευταία ενημέρωση: 2019-09-18, 21:53:51
«Κάηκε» στη Λάρισα ο ληστής με τα ριφιφί

θα μπορούσε να πει κανείς ότι η ληστεία που έκανε στην Λάρισα ο 38χρονος που συνελήφθη στην Αθήνα πρόδωσε και την ταυτότητά του, βάζοντας τέλος στην… πλούσια δράση.

Είχε «αδυναμία» στα καταστήματα  ηλεκτρονικών ειδών στα οποία … έμπαινε με την μέθοδο του ριφιφί. Είχε 9 πανομοιότυπες κλοπές στην περιοχή της Αθήνας, όμως η ληστεία σε πολύ γνωστό κατάστημα  ηλεκτρονικών ειδών στο κέντρο της Λάρισας έμελλε να είναι και η τελευταία του.

Αυτά είναι και κάποια από τα κλοπιμαία της Λάρισας

Ο δράστης συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της 16ης Σεπτεμβρίου στο Περιστέρι. Λίγες ώρες νωρίτερα είχε βρεθεί στη Λάρισα και αυτή την φορά- άγνωστο γιατί – δεν εφάρμοσε την γνωστή του μέθοδο, το ριφιφί. Κατάφερε να μπει στο κατάστημα από ανασφάλιστο παράθυρο και αφαίρεσε συνολικά 60 συσκευές, μεταξύ αυτών ρολόγια, τάμπλετ, laptop και smartphone.

H κλοπή στη Λάρισα έγινε τα μεσάνυχτα μεταξύ 15 και 16 Σεπτεμβρίου. Ώρες μετά, τα ξημερώματα της ίδιας μέρας, έπεσε   στα χέρια των αστυνομικών στην Αθήνα.

 Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας είχε αναλάβει την υπόθεση για την Λάρισα και μετά την σύλληψη του υπήρξε επικοινωνία με την Αθήνα. Αν μη τι άλλο φαίνεται πως η κλοπή στην Λάρισα «έκαψε» τον ληστή των ριφιφί…
 
ΠΗΓΗ: .larissanet.gr
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
6
=