Δεν θα είναι υποψήφιος για πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών ο Κώστας Αγοραστός

Τελευταία ενημέρωση: 2019-09-05, 11:15:36
Δεν θα είναι υποψήφιος για πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών ο Κώστας Αγοραστός

«Κλείδωσε» το όνομα του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα για την προεδρία της Ενωσης Περιφερειών Ελλάδος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μετά την χθεσινή συνάντηση των περιφερειαρχών με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο σημερινός πρόεδρος της ΕΝΠΕ και περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός αλλά και ο νέος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης δήλωσαν ότι θα επικεντρωθούν στις περιφέρειες τους και ως εκ τούτου δεν τους ενδιαφέρει η θέση του προέδρου της ΕΝΠΕ.

Ο μεν Κ. Αγοραστός γιατί θεωρεί ότι μετά από μια επιτυχημένη θητεία στην Ένωση Περιφερειών επιθυμεί να δώσει όλες του τις δυνάμεις σε δύο έργα που πιστεύει ότι θα αλλάξουν την περιοχή, η εκτροπή του Αχελώου και το κέντρο καταπολέμησης καρκίνου ο δε Γ. Πατούλης γιατί, όπως λέει σε συνομιλητές του, «θέλει να δώσει όλο του το είναι στην μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας, με έμφαση στην διαχείριση των απορριμμάτων αλλά και απορρόφηση ευρωπαϊκών κονδυλίων, που θα φέρει ανάπτυξη και θέσεις εργασίας». Μετά την απόσυρση Αγοραστού και Πατούλη, ο Α.Τζιτζικώστας φέρεται ότι θα είναι σίγουρα ο νέος πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών, καθώς η ΝΔ έχει κερδίσει τις 11 (12 μαζί με τον «αντάρτη» Κ. Μουτζούρη) στο Βόρειο Αιγαίο και ως εκ τούτου, δεν αμφισβητείται η κυριαρχία της και σε επίπεδο ΕΝΠΕ.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
7
=