ΛΑΡΙΣΑ

Στη Λάρισα ο κεντρικός εορτασμός του ΚΙΝΑΛ

στη-λάρισα-ο-κεντρικός-εορτασμός-του-κ-407798

Στην καρδιά της Θεσσαλίας θα γιορτάσει τα 35χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, η Χαριλάου Τρικούπη στις 3 του Σεπτέμβρη – Η εκδήλωση θα είναι αφιερωμένη στον αγροτικό κόσμο

Στην καρδιά της Θεσσαλίας θα γιορτάσει φέτος το Κίνημα Αλλαγής τα 35χρονα «γενέθλια» του ΠΑΣΟΚ. Την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου που συμπληρώνονται 35χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ η κεντρική εκδήλωση του ΚΙΝΑΛ θα γίνει στη Λάρισα, αντί στην Αθήνα, παρουσία της προέδρου του φορέα Φώφης Γεννηματά και σύσσωμης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ η Φώφη Γεννηματά επέλεξε η κεντρική εκδήλωση του κόμματος να γίνει στη Λάρισα και να είναι αφιερωμένη στον αγροτικό κόσμο για συμβολικούς αλλά και ουσιαστικούς λόγους, θέλοντας να καταδείξει- όπως τονίστηκε χαρακτηριστικά στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ- η διαχρονική σχέση με τον πρωτογενή τομέα αφενός και αφετέρου να «υπενθυμιστούν» δράσεις και πολιτικής στήριξης των αγροτών οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα την αναζωογόνηση της υπαίθρου σε εποχές δύσκολες.

Η εκδήλωση θα γίνει στο αρχαίο θέατρο της Λάρισας και εκτός από την ομιλία της κ. Γεννηματά, θα περιλαμβάνει και την προβολή ειδικού αφιερώματος στις πολιτικής του ΠΑΣΟΚ για τον αγροτικό τομέα.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται μάλιστα να συγκληθεί σύσκεψη στη Λάρισα πανθεσσαλικού χαρακτήρα προκειμένου να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη διοργάνωση της εκδήλωσης, σε συνεργασία με τη Χαριλάου Τρικούπη.

Στο δρόμο για την οργανωτική ανασυγκρότηση

Στο μεταξύ το ΚΙΝΑΛ προετοιμάζεται και για την προγραμματική Συνδιάσκεψη που θα γίνει μέσα στο φθινόπωρο με την προβλεπόμενη από το άρθρο 24 του καταστατικού σύνθεση με θέμα «Η Σύγχρονη Σοσιαλδημοκρατία στην Ελλάδα του 21ου αιώνα».

Επίσης αναμένεται η προκήρυξη Συνεδρίου Νεολαίας του Κινήματος Αλλαγής για τα πολιτικά θέματα που αφορούν τη νέα γενιά, ενώ μέσα στο επόμενο δίμηνο προγραμματίζεται Συνδιάσκεψη για την αυτοδιοίκηση, που θα ετοιμάσουν οι εκλεγμένοι στο χώρο.

Όσον αφορά την ανασύσταση με βάση το νέο καταστατικό των οργανώσεων χώρου δουλειάς, στους εργαζόμενους, αλλά και των «Δικτύων» στους επαγγελματοβιοτέχνες στους επιστήμονες και στους αγρότες, μέσα στο επόμενο 15θήμερο αναμένεται να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για τη στελέχωση των Επιτροπών.

Σημειώνεται πως τοπικά με βάση τη Νομαρχιακή Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα, παραμένει σε ισχύ η προσωρινή Νομαρχιακή Επιτροπή, η οποία πολύ σύντομα θα κληθεί να οδηγήσει τις οργανώσεις σε όλο το νομό στην εκλογή νέων οργάνων (Νομαρχιακής Επιτροπής και Συντονιστικές Γραμματείες Τοπικών Οργανώσεων).

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου