ΛΑΡΙΣΑ

Διέφυγε τον κίνδυνο η 18χρονη Λαρισαία που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο

διέφυγε-τον-κίνδυνο-η-18χρονη-λαρισαία-π-422130

Η 18χρονη αθλήτρια της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΑΕΛ, Παναγιώτα Ακριβούλη που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο τροχαίο της οδού Βόλου πριν εννέα ημέρες, την Δευτέρα 22 Ιουλίου, έδωσε τον μεγαλύτερο αγώνα της ζωής της όλο αυτό το διάστημα στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας όπου νοσηλεύεται και βγήκε νικήτρια, καθώς έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Η Παναγιώτα άντεξε στα βαριά τραύματά της, κυρίως στο κεφάλι και πέρασε τρομερά κρίσιμες ώρες στην εντατική, όπου άγρυπνοι φρουροί στο πλάι της ήταν οι γονείς της και όλο το συγγενικό και φιλικό της περιβάλλον. Όλες αυτές τις ημέρες την συνόδευαν οι προσευχές και οι ευχές όλων των Λαρισαίων. Προσευχές που έπιασαν τόπο, όπως εξελίχθηκε η κατάσταση, διότι οι γιατροί επιχείρησαν να την ξυπνήσουν απόψε από το τεχνητό κώμα και η Παναγιώτα ανταποκρίθηκε.

Η 18χρονη κίνησε όλα τα μέλη της και βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο όπως διαβεβαίωσαν οι γιατροί τον ίδιο τον πατέρα της Παναγιώτας, κ. Βασίλη Ακριβούλη. Ο ίδιος επικοινώνησε με το onlarissa.gr και ήταν στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα και να τα μοιραστεί με τον κόσμο που τόσο στήριξε τον ίδιο και την οικογένεια του όλες αυτές τις ημέρες.

Ο κ. Ακριβούλης επιθυμεί να εκφράσει τις ευχαριστίες του στον γιατρό κ. Βασίλη Αναγνωστόπουλο και σε όλο το ιατρικό τιμ και το νοσηλευτικό προσωπικό της μονάδας εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, όπως και σε όλο τον κόσμο για την συμπαράστασή του.

Συγκεκριμένα μιλώντας στο onlarissa.gr, τόνισε, βαθιά συγκινημένος: «Ευχαριστώ επίσης όλο τον κόσμο για την αμέριστη συμπαράσταση και την αγάπη που έδειξε στο παιδί μου. Είναι πολύ συγκινητικό ότι κάθε μέρα έξω από το δωμάτιό της βρισκόταν 50 άτομα, άγνωστοι Λαρισαίοι, που ήρθαν για να μας δώσουν τις ευχές τους και να προσευχηθούν για το παιδάκι μου. Τους ευχαριστώ όλους μέσα από τα βάθη της ψυχής μου».

Ο πατέρας της Παναγιώτας μας εξιστόρησε τον «Γολγοθά» που πέρασε η οικογένειά του όλες αυτές τις ημέρες κάνοντας λόγο για θαύμα: «Τα πρώτα 24ωρα ήταν πολύ δύσκολα. Μάλιστα την δεύτερη ημέρα έγινε ένα μικρό θαύμα, διότι μας ανακοίνωσαν ότι πρέπει να γίνει ένα λεπτό χειρουργείο στο κεφάλι της Παναγιώτας, όμως ξαφνικά το παιδί μου άρχισε να ανταποκρίνεται καλύτερα και δεν χρειάστηκε καν η επέμβαση.

Από εκείνη την ημέρα άρχισε να παίρνει τα πάνω της. Κάποιοι πυρετοί τις τελευταίες ημέρες μας ανησύχησαν αλλά σήμερα πήγαν όλα καλά. Το απόγευμα μας φώναξε ο γιατρός στο γραφείο του και όπως καταλαβαίνετε …παγώσαμε. Όμως τελικά τα νέα ήταν υπέροχα.

Η Παναγιώτα αντέδρασε, ξύπνησε και ο γιατρός μας εγγυήθηκε ότι σε δύο μέρες θα μπορεί να μας μιλάει και θα μας φωνάξει «μπαμπά» και «μαμά».

Καταλαβαίνετε, ότι έγινε πραγματικό πανηγύρι με το άκουσμα αυτής της είδησης. Σας ευχαριστώ όλους για μια ακόμη φορά».

[onlarissa.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου