Αναστάτωση στο δημαρχείο Λάρισας με διαμαρτυρόμενο άντρα -Αστυνομία και ΕΚΑΒ στο κτίριο

Τελευταία ενημέρωση: 2019-07-30, 19:55:12
Αναστάτωση στο δημαρχείο Λάρισας με διαμαρτυρόμενο άντρα -Αστυνομία και ΕΚΑΒ στο κτίριο

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Τρίτης στο δημαρχείο Λάρισας εξαιτίας της φασαρίας που δημιούργησε με την συμπεριφορά του ένας άντρας.

Ο συγκεκριμένος ήρθε από την Χαλκιδική, παρουσιάζοντας τα έγγραφά του σύμφωνα με τα οποία είναι άτομο με ειδικές ανάγκες, θέλοντας να τα καταθέσει προκειμένου να λάβει μέρος στη δημοπρασία σχετικά με το λούνα παρκ του Παζαριού Λάρισας.

Όπως διαπιστώθηκε στερούνταν ενός συγκεκριμένου εγγράφου, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατον να λάβει μέρος στον σχετικό διαγωνισμό. Ωστόσο ο άνδρας δεν αποδέχτηκε το γεγονός αυτό  αρχίζοντας να ωρύεται. Με τις φωνές του ξεσήκωσε ολόκληρο το δημαρχείο, καθώς δεν ήθελε να ακούσει τα όσα του εξηγούσαν οι υπεύθυνοι του δημαρχείου. Εν τέλει κατέληξε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, όπου …ξάπλωσε στο πάτωμα κάνοντας όπως είπε διαμαρτυρία.

Κλήθηκε η αστυνομία, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενά του δεν αισθανόταν καλά. Τελικά δεν χρειάστηκε καν να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ενώ οι αστυνομικοί τον έπεισαν ότι έπρεπε να αποχωρήσει, όπως και έγινε στο φινάλε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος δεν είχε ποτέ ξανά εμφανιστεί για τον συγκεκριμένο λόγο στο δημαρχείο Λάρισας.

[onlarissa.gr]

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
1
=