ΛΑΡΙΣΑ

Έριξε δεκάευρω στην κάλπη και προκάλεσε αναστάτωση σε εκλογικό τμήμα του Τυρνάβου

έριξε-δεκάευρω-στην-κάλπη-και-προκάλε-482858

Δεν είναι και λίγα τα ευτράπελα που συνέβησαν στις εκλογικές αναμετρήσεις της 26ης Μαΐου κυρίως με τους ψηφοφόρους να μπερδεύονται, να ζητούν βοήθεια, να ψηφίζουν άλλα αντί άλλων ή και να φωνάζουν μέσα στο παραβάν για τις προτιμήσεις τους.

Όμως αυτό που συνέβη σε εκλογικό τμήμα του Τυρνάβου ίσως και να είναι από τα πλέον σπαρταριστά, αφού μία γυναίκα έχοντας ψηφίσει και βγαίνοντας από το εκλογικό τμήμα, κατάλαβε ότι μαζί με το ψηφοδέλτιο έβαλε στο φάκελο και ένα δεκάευρω.

Δύσκολοι οι καιροί που ζούμε λόγω κρίσης και δυσεύρετα τα χρήματα σκέφτηκε η γυναίκα και γύρισε αμέσως πίσω απαιτώντας από τη δικαστικό να ανοίξει την κάλπη, να βγάλει το φάκελο και να πάρει πίσω το δεκάευρω. Μάλιστα δεν ήθελε να ακούσει ούτε κουβέντα και δεν έφευγε από το τμήμα αμα δεν έπαιρνε το χαρτονόμισμα.

Τελικά αφού παρενέβησαν μέλη της εφορευτικής επιτροπής, αντιπρόσωποι συνδυασμών και κομμάτων και εκλογείς που παρακολουθούσαν εμβρόοντητοι το συμβάν έγινε συμφωνία και η γυναίκα δέχθηκε να φύγει και να επιστρέψει με το κλείσιμο της κάλπης και το άνοιγμα των φακέλων ώστε να πάρει το δεκάευρω, όπως και έγινε λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Πηγή: paidis.com

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου