ΛΑΡΙΣΑ

Νίκη του Απόστολου Καλογιάννη στον Δήμο Λαρισαίων

νίκη-του-απόστολου-καλογιάννη-στον-δή-487235

Για «περήφανη νίκη» έκανε λόγο ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης στις πρώτες δηλώσεις του, μετά την επανεκλογή του. Παράλληλα ο κ. Καλογιάννης εκτίμησε πως το μήνυμα αυτών των εκλογών ήταν « η ωριμότητα και η σοφία του κόσμου που μέσα σε ένα κλίμα που δε βοηθούσε, καταφέραμε να αναδείξουμε τον αυτοδιοικητικό χαρακτήρα της παράταξής μας».

Μεταξύ άλλων ο κ. Καλογιάννης ανέφερε:

«Πραγματικά μία μεγάλη χαρά που ζούμε όλοι μας. Οι άνθρωποι που μας ψήφισαν, εγώ προσωπικά, οι συνεργάτες μου όλοι.

Σήμερα είχαμε μία υπερήφανη νίκη της Συμπαράταξης, η οποία ήταν μία νίκη της πόλης πάνω απ’ όλα. Νομίζω ότι αυτό είναι το νόημα της σημερινής αυτής περήφανης νίκης.

Η πόλη και οι πολίτες επιβράβευσαν το μεγάλο έργο που έχει γίνει. Τη συνολικότητα, τη σοβαρότητα, την ευθύνη για τη μεγάλη δουλειά που κάναμε στο δήμο. Τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς.

Η εντολή τους ήταν καθαρή, πεντακάθαρη: Συνεχίστε, αλλάξτε την πόλη, ολοκληρώστε το μεγάλο έργο με τα ίδια στοιχεία της συλλογικότητας της σοβαρότητας και της ευθύνης. Κι αυτό

Η ενότητα της πόλης για μένα και την ομάδα της διοίκησης στο δήμο να είστε βέβαιοι ότι είναι πάνω απ’ όλα. Δε μπορεί να υπηρετηθεί σε συνθήκες κρίσης με διαφορετικό τρόπο.

Ήμουν και θα είμαι δήμαρχος όλων των Λαρισαίων.

Μπαίνουμε σε μία περίοδο δύσκολη, η οποία πέρα από την κρίση έχω μέσω της απλής αναλογικής έχει δημιουργήσει ένα Δ.Σ. που χρειάζεται συνθέσεις. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου ώστε να υπάρξουν και οι συνέργειες και οι συνεργασίες ώστε να πάει η πόλη μας μπροστά.

Είναι καιρός από αύριο με τη δουλειά μας, πρώτα απ’ όλα να επουλώσουμε τραύματα που δημιουργήθηκαν στην προεκλογική περίοδο.

Καλώ όλες τις παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου να μπολιάσουν με τις δικές τους απόψεις το μεγάλο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα που έχουμε για την επόμενη 15ετία”.

Πηγή: onlarissa.gr, φωτό: larissanet.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου