ΛΑΡΙΣΑ

Αγοραστός: Η Θεσσαλία έγραψε σήμερα μία μεγάλη ιστορία

αγοραστός-η-θεσσαλία-έγραψε-σήμερα-μί-496274

“Υποκλίνομαι στην αγάπη του κόσμου και την εμπιστοσύνη του. Η νίκη σήμερα ήταν μεγάλη”, ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, μετά την μεγάλη νίκη του συνδυασμού του στις σημερινές εκλογές.

“Η νίκη μας σήμερα είναι νίκη της Θεσσαλίας. Οι Θεσσαλοί και οι Θεσσαλές έγραψαν ιστορία και έβαλαν ιστορική παρακαταθήκη για το μέλλον”, τόνισε ο κ. Αγοραστός που ευχαρίστησε όλους τους πολίτες, τους συνεργάτες και την οικογένειά του.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας επεσήμανε ότι ο ίδιος και ο συνδυασμός του έστειλαν μήνυμα ενότητας. “Ενώσαμε την Θεσσαλία, τους Θεσσαλούς και τις Θεσσαλές, αλλάζουμε τον ρου της Αυτοδιοίκησης”, είπε ο κ. Αγοραστός και πρόσθεσε ότι την νέα τετραετία θα διοικήσει με μεγάλη ευθύνη, με ανοικτές πόρτες και με μεγαλύτερη διάθεση προσφοράς.

Αναφορικά με την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες που ανήγειλε πριν από λίγο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο κ. Αγοραστός είπε πως δεν είναι ζήτημα που αφορά στην Αυτοδιοίκηση και τον ίδιο, καθώς, όπως τόνισε ως Περιφερειάρχης συνεργάστηκε άριστα με 5-6 κυβερνήσεις μέχρι τώρα”. “Ενώσαμε την Θεσσαλία και θα ενώσουμε περισσότερο”, κατέληξε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου