ΛΑΡΙΣΑ

Δεκάδες Λαρισαίοι χόρεψαν για τον μικρό Δημήτρη στο Fashion City Outlet

δεκάδες-λαρισαίοι-χόρεψαν-για-τον-μικ-513292

Ήταν μια εκδήλωση που απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι υπάρχει ανθρωπιά! Μια πρωτοβουλία που κινητοποίησε δεκάδες Λαρισαίους και δικαίωσε τους εμπνευστές της!

Κυριακή απόγευμα και ο χώρος του Fashion City Outlet δονείται στους ρυθμούς του PARUMBA του πρωτοποριακού χορού που εμπνεύστηκε ο χορευτής – γυμναστής Paris Nagual.

Η ένταση ανεβαίνει καθώς πάνω από 200 άτομα τον ακολουθούν! Μικροί – μεγάλοι σε μια ξέφρενη διασκέδαση με ιερό σκοπό, καθώς η πρωτοβουλία έγινε με σκοπό την ενίσχυση της οικογένειας του μικρού Δημήτρη Μηνα ο οποίος νοσηλεύεται στο κέντρο αποκατάστασης Animus.

Την ωραία πρωτοβουλία – αποτέλεσμα της οποίας ήταν να συγκεντρωθεί ένα σεβαστό ποσό – ανέλαβε η ομάδα Angels Team με τη θερμή συμπαράσταση του Fashion City Outlet που στηρίζει κάθε πρωτοβουλία για την ενίσχυση συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν με θάρρος τις δυσκολίες της ζωής και συμπαρίστανται με κάθε τρόπο στον αγώνα τους.

“Διασκεδάσαμε, γιορτάσαμε πετύχαμε τον στόχο μας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας σύντομα για άλλη εκδήλωση… Μείνετε συντονισμένοι…”, αναφέρουν οι διοργανωτές.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου