ΛΑΡΙΣΑ

Το Fashion City Outlet στη Λάρισα υποδέχεται το MANGO

το-fashion-city-outlet-στη-λάρισα-υποδέχεται-το-mango-518538

Τελευταία ημέρα των εκπτώσεων σήμερα

Η περίοδος των ενδιάμεσων εκπτώσεων ολοκληρώνεται σήμερα Παρασκευή στο Fashion City Outlet στη Λάρισα με εκπτώσεις σε επώνυμα είδη για τη γυναίκα, το παιδί και τον άντρα που φθάνουν ως και το 80% επί των αρχικών τιμών!

Από σήμερα 10 Μαΐου θα ανοίξει και το νέο κατάστημα MANGO στο Fashion City Outlet το οποίο σας περιμένει να το ανακαλύψετε, με όλες τις τελευταίες τάσεις της μόδας για γυναίκες και για παιδιά. Να σημειωθεί πως προκειται για το ΜΟΝΑΔΙΚΟ κατάστημα MANGO στη Θεσσαλία που ανεμεναν πολλοί καταναλωτές.

Το Fashion City Outlet με τα πανω απο 70 γνωστά brands που φιλοξενεί έχει ήδη κατακτήσει την καρδιά του θεσσαλού καταναλωτή καθώς αποτελεί μια ολοκληρωμένη επιλογή αγορών με brands που συναντά κανείς στα πιο δημοφιλή εμπορικά και εκπτωτικά κέντρα του κόσμου.

ADIDAS, PUMA, TOMMY HILFIGER, GUESS, HUGO BOSS, BROOKS BROTHERS, MANGO, REPLAY, FUNKY BUDDHA, LEE, WRANGLER, CAMEL ACTIVE, TRUE RELIGION, AMERICAN STARS, PRINCE OLIVER, KALOGIROY OUTLET, HARALAS, FRATELLI PETRIDI, TSAKIRIS MALLAS, BLUE STAFF, LAPIN HOUSE, EDWARD JEANS, ADMIRAL, ALE, ATTRATTIVO, LAPEL LEATHER, LUNA, APPLE UNDERWARE, SOCKS+MORE, είναι μόνο κάποια από τα brands που υπάρχουν στα καταστήματα του Fashion City Outlet. Μπορείτε να τα δείτε όλα εδώ

Το Fashion City Outlet, βρίσκεται στο 4ο χλμ Λάρισας-Αθήνας, στη Λάρισα. [www.fashioncity-outlet.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου