ΛΑΡΙΣΑ

Ένταση στο ΤΕΙ Θεσσαλίας: Προπηλάκισαν και χτύπησαν φοιτήτρια

ένταση-στο-τει-θεσσαλίας-προπηλάκισα-554573

“Ήρθανε περίπου 15 άτομα με ξύλα και κουκούλες. Μας προπηλάκισαν, έσπασαν και πετούσαν ότι έβρισκαν μπροστά τους. Χτύπησαν μία φοιτήτρια και μας έδωσαν 10 λεπτά προθεσμία να εγκαταλείψουμε την εκλογική διαδικασία και να φύγουμε από το ΤΕΙ.”

Αυτό καταγγέλλει φοιτητής, μέλος της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ που βρίσκονταν στο ΤΕΙ Λάρισας.

«Την στιγμή της επίθεσης περίπου 20 φοιτητές της ΔΑΠ και κάποιοι ακόμα φίλοι καθόμασταν στον πάγκο στον κεντρικό διάδρομο του ιδρύματος, όταν περίπου στις 11 το πρωί, μικρή ομάδα αναρχικών που πραγματοποιούν εδώ και τέσσερα χρόνια κατάληψη ενός χώρου μέσα στο ΤΕΙ, ήρθαν με επιθετικότητα και σκίσανε όλες τις αφίσες. Μας απείλησαν ότι αν δεν φύγουμε θα μας διώξουν οι ίδιοι αργότερα. Στις 1:30 το μεσημέρι ήρθανε περίπου 15 άτομα με ξύλα και κουκούλες. Μας προπηλάκισαν, έσπασαν και πετούσαν ότι έβρισκαν μπροστά τους.»

Ο φοιτητής τονίζει στα Foititikanea.gr ότι «χτύπησαν μία φοιτήτρια και μας έδωσαν 10 λεπτά προθεσμία να εγκαταλείψουμε την εκλογική διαδικασία και να φύγουμε από το ΤΕΙ. Η εκλογική διαδικασία αυτή την στιγμή συνεχίζεται κανονικά αλλά πάντα με κίνδυνο την ζωή μας.»

Πηγή: Foititikanea.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου