ΛΑΡΙΣΑ

Εκτροπές κυκλοφορίας λόγω αγροτικών μπλόκων στην Θεσσαλία

εκτροπές-κυκλοφορίας-λόγω-αγροτικών-622340

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώθηκε ότι, σύμφωνα με νεότερη απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, από χθες Τρίτη (12-02-2019) και ώρα 18.30 και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί, οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που αφορούν όλα τα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία, στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε., λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων, τροποποιούνται ως ακολούθως:

Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη:

  • Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία που κινούνται επί του Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, θα εκτρέπονται από τον ανισόπεδο κόμβο Νίκαιας (χ/θ 348+106) προς την Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης και μέσω της οδού Βόλου και της Π.Ε.Ο. Λάρισας – Βόλου θα εισέρχονται στον Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Πλατυκάμπου (χ/θ 352+918)

Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα:

  • Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία που κινούνται επί του Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εκτρέπονται από τον ανισόπεδο κόμβο Πλατυκάμπου (χ/θ 352+918 του Α.Θ.Ε.) και μέσω της Π.Ε.Ο. Λάρισας – Βόλου θα εισέρχονται στον Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Βελεστίνου (χ/θ 314+020).
  • Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία που κινούνται επί της Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση προς Αθήνα, στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου Νίκαιας θα αναστρέφονται μέσω της αερογέφυρας και μέσω της Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης και ακολούθως της Π.Ε.Ο. Λάρισας – Βόλου θα εισέρχονται στον Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Βελεστίνου (χ/θ 314+020 του Α.Θ.Ε.)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου