ΛΑΡΙΣΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην παλαιά Εθνική Λάρισας –Βόλου

κυκλοφοριακές-ρυθμίσεις-στην-παλαιά-655224

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στην παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας-Βόλου, λόγω εκτέλεσης εργασιών για την συντήρηση των κόμβων και των νησίδων.

Αναλυτικά, οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από τη Χ/Θ 3+000 έως και τη Χ/Θ 8+000 και από τη Χ/Θ 10+000 έως τη Χ/Θ 12+000 (Κόμβος Πλατυκάμπου), με κατάληψη της μίας λωρίδας κυκλοφορίας της οδού και την εκ περιτροπής κυκλοφορία των οχημάτων για χρονικό διάστημα από 28-01-2019 έως και 30-03-2019.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν αυτοτελώς αυθημερόν με την εκ περιτροπής κυκλοφορία των οχημάτων σε μία λωρίδα κυκλοφορίας ενώ η άλλη λωρίδα θα είναι αποκλεισμένη για την κατασκευή των εργασιών, έτσι ώστε στο τέλος της ημέρας η οδός να παραδίδεται κανονικά σε κυκλοφορία σε όλο το πλάτος χωρίς καμία εργοταξιακή σήμανση.

Κατά την διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με κατάλληλες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες, που θα τοποθετηθούν από τον ανάδοχο του έργου, υπό την επίβλεψη της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας.

[larissanet.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου