ΛΑΡΙΣΑ

Ο Γολγοθάς της τρίχρονης Λαρισαίας Ελένης Μαβίδη. Πώς κέρδισε την πρώτη μάχη

ο-γολγοθάς-της-τρίχρονης-λαρισαίας-ελ-681428

Στο μεγάλο Γολγοθά που ανέβηκε η τρίχρονη Ελένη Μαβίδη από τη Λάρισα αλλά και η οικογένειά της, για να αντιμετωπίσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, μία σπάνια ασθένεια, το σάρκωμα Ewing, αναφέρθηκε εκτενώς ο Λαρισαίος αθλητικογράφος Χρήστος Τσόυμαρης, κατά τη χθεσινή συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε με αφορμή τον αυριανό φιλανθρωπικό αγώνα στις 12 το μεσημέρι, στο Στάδιο Αλκαζάρ.

Ο κ. Τσούμαρης που είναι κοντά στην οικογένεια Μαβίδη, αναφέρθηκε αναλυτικά στα όσα έχουν συμβεί μέχρι σήμερα στο εξειδικευμένο νοσοκομείο της Γερμανίας, στην πρώτη μεγάλη μάχη που κέρδισε η μικρή Ελένη, αλλά και στα όλα όσα χρειάζονται ακόμη για να επέλθει η ολική νίκη κατά του καρκίνου.

Υπενθυμίζεται πως μία ακόμη μεγάλη εκδήλωση στήριξης και αλληλεγγύης στον αγώνα ζωής της μικρής Ελένης, δίνουν αύριο Κυριακή σειρά φορέων, μέσα από τον φιλανθρωπικού χαρακτήρα ποδοσφαιρικό αγώνα που θα γίνει στις 12 το μεσημέρι, στο στάδιο Αλκαζάρ.

Στον αγώνα θα συμμετάσχουν η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ και του συλλόγου «Selecte 2017» του κ. Δημήτρη Πιερρουτσάκου από το Αίγιο.

Ήδη εξάλλου, έχει ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων – κουπονιών έναντι μόλις 3 ευρώ, με το ποσό που θα συγκεντρωθεί να διατίθεται εξ ολοκλήρου για τη μικρή Ελένη.

Τα σημεία διάθεσης των εισιτηρίων είναι:

  • Vissini Store (Μανωλάκη 9-11)
  • Café Me (Παναγούλη & Πατρόκλου)
  • Θύρα 3 Αλκαζάρ (αποδυτήρια ΑΕΛ)

Στη διάθεση του κοινού τέλος, βρίσκεται πάντα για τον ίδιο σκοπό και ο παρακάτω ερανικός λογαριασμός τραπέζης: MALTESER HILFSDIENST MMM IBAN:DE89370601201201214013 BIC:GENODED1PA7 Τράπεζα: PAX BANK KOELN Αιτιολογία: MMM-ELENI (Διεύθυνση του Καταθέτη για την Απόδειξη).

[onlarissa.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου