Ενημέρωση για χρηματοδοτικά εργαλεία επιχειρήσεων

Τελευταία ενημέρωση: 2018-12-08, 15:45:08
Ενημέρωση για χρηματοδοτικά εργαλεία επιχειρήσεων

Ενημερωτικό workshop με θέμα «Προγράμματα και εργαλεία για τη χρηματοδότηση επιχειρήσεων» πραγματοποιεί ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών σε συνδιοργάνωση με το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας και με την υποστήριξη του δικτύου «Πράξη», την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου, στις 5 το απόγευμα,στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΣΘΕΒ (Λεωφ. Καραμανλή και Βιομηχανίας, Λάρισα, 1ος όροφος).

Στο workshop θα παρουσιαστούν ενδιαφέροντα ζητήματα όπως το Πρόγραμμα «Ερευνώ – Καινοτομώ – Νέος κύκλος» καθώς και ευκαιρίες χρηματοδότησης για την έρευνα και την καινοτομία ενώ τέλος θα ακολουθήσει διαλογική συζήτηση με όλους τους παρευρισκόμενους προκειμένου να απαντηθούν ερωτήματα για την αξιοποίηση των παραπάνω προγραμμάτων προς όφελος των επιχειρήσεων.

Στο workshop μπορούν να συμμετέχουν επιχειρηματίες και στελέχη των επιχειρήσεων, που ασχολούνται ενεργά με χρηματοδοτούμενα προγράμματα ή ενδιαφέρονται για τη μελλοντική συμμετοχή τους, ενώ η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να απευθύνονται στον ΣΘΕΒ, στο e-mail education@sthev.gr ή στο τηλέφωνο 2410555507, μέχρι στις 12/12, αρμόδια κ. Ελένη Ευαγγελοπούλου.

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
1
=