ΛΑΡΙΣΑ

Αδιόρθωτος ο Λαρισαίος… Νέρωνας: Μόλις βγήκε από τη φυλακή έβαλε φωτιά στην Ιατρική Σχολή

αδιόρθωτος-ο-λαρισαίος-νέρωνας-μόλι-703053

Τι κι αν συνελήφθη δύο φορές με την κατηγορία ότι έβαζε φωτιά σε κάδους απορριμμάτων στη Λάρισα, τι κι αν μπήκε στη φυλακή, ο 29χρονος Λαρισαίος επέστρεψε… αδιόρθωτος.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 29χρονος συνελήφθη χθες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, μαζί με έναν ακόμη νεαρό 19 ετών, διότι, όπως εξακριβώθηκε, προχθές το βράδυ προξένησαν πυρκαγιά σε ηλεκτρολογικό πίνακα στο κτήριο της Ιατρικής Σχολής στην πλατεία Ταχυδρομείου, με αποτέλεσμα την πρόκληση περιορισμένης έκτασης φθορών.

Κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, πρόκειται για το ίδιο άτομο σε βάρος το οποίου στις αρχές του μήνα, είχε σχηματιστεί δικογραφία για τα αδικήματα του εμπρησμού και των διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς.Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, σε διάστημα μίας εβδομάδας σε κεντρικές οδούς της πόλης, ο 29χρονος προξένησε πυρκαγιά σε συνολικά 13 κάδους απορριμμάτων και ανακύκλωσης του Δήμου Λαρισαίων, με αποτέλεσμα την ολοσχερή ή μερική καταστροφή αυτών.

Σημειώνεται ότι ο επίδοξος… “Νέρωνας” ήταν έγκλειστος στις φυλακές διότι είχε συλληφθεί στις 11 Οκτωβρίου για από κοινού διάπραξη κλοπής από κατάστημα και καταδικάστηκε δυνάμει απόφασης του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας.

Ο ίδιος άντρας είχε συλληφθεί από άντρες της ΟΠΚΕ και στις αρχές του περασμένου Μαρτίου, για τον εμπρησμό άλλων τριών κάδων απορριμμάτων…

[onlarissa.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου