ΛΑΡΙΣΑ

Μαθητές ξεναγήθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας

μαθητές-ξεναγήθηκαν-στο-αστυνομικό-μ-710083

Ολοκληρώθηκαν σήμερα με επιτυχία οι επισκέψεις μαθητών σχολείων του νομού Λάρισας στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του τρέχοντος μήνα.

Αναλυτικότερα, μαθητές Ειδικού Σχολείου της Λάρισας, των δημοτικών σχολείων 7ου, 11ου και 19ου της πόλης, του δημοτικού σχολείου Δένδρων – Πλατανουλίων και του 7ου Λυκείου Λάρισας, καθώς και οι συνοδοί εκπαιδευτικοί, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν από την Αστυνόμο Β’ Μαριάννα Μπουγά και την Υπαστυνόμο Α’ Αναστασία Όντου στα γραφεία έκδοσης ταυτοτήτων και διαβατηρίων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, να συνομιλήσουν με το διοικητή και αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λάρισας και να γνωρίσουν από κοντά τους αστυνομικούς σκύλους ανίχνευσης ναρκωτικών και εκρηκτικών.

Παράλληλα, ήρθαν σε επαφή με το τηλεφωνικό κέντρο R/T, τις μοτοσικλέτες της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), το περιπολικό του Τμήματος Άμεσης Δράσης και το λεωφορείο της Μόνιμης Διμοιρίας Υποστήριξης.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας, οι μαθητές και οι συνοδοί τους είδαν από κοντά και τα εκθέματα της Έκθεσης «Ιστορικών Αστυνομικών Κειμηλίων».

Σημειώνεται ότι το σύνολο των μαθητών και των εκπαιδευτικών αποχώρησε με τις καλύτερες εντυπώσεις από το Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας, ενώ μέσα από τέτοιες πρωτοβουλίες ενισχύεται το κοινωνικό προφίλ τόσο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας όσο και του Σώματος εν γένει.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου