Εκπαιδευτικό σεμινάριο για το προσωπικό του ΕΚΑΒ

Τελευταία ενημέρωση: 2018-11-15, 13:43:01
Εκπαιδευτικό σεμινάριο για το προσωπικό του ΕΚΑΒ

Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης του προσωπικού (πληρώματα ασθενοφόρων), το ΕΚΑΒ Λάρισας πραγματοποιεί ενημερωτικά σεμινάρια στις 15 και 21 Νοεμβρίου 2018 με θέμα: Υλοποίηση εκπαιδευτικού σεμιναρίου «Εξειδικευμένη ΚΑΡΠΑ – Διαχείριση Αεραγωγού».

       Α) Βασικά σημεία εξειδικευμένης καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης

       Β) Τεχνικές αερισμού με ambu και στοματοφαρυγγικό αεραγωγό

       Γ) Τοποθέτηση λαρυγγικής μάσκας”.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει πρακτική εξάσκηση – δεξιότητες στα παραπάνω αντικείμενα με τον ανάλογο εξοπλισμό. Η διάρκεια του κάθε σεμιναρίου είναι 3 ώρες (Προσέλευση 10:00 και τέλος 13:00) και θα υλοποιηθεί στην αίθουσα εκπαίδευσης στο ΕΚΑΒ Λάρισας (ισόγειο), ενώ έχουν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν όλοι οι εργαζόμενοι.

Εισηγητής – Επιστημονικά υπεύθυνος του σεμιναρίου είναι ο Ιατρός (Αναισθησιολόγος) του ΕΚΑΒ κ. Κολοκούρης Βενετσάνος και η Ιατρός (Αναισθησιολόγος) ως εκπαιδεύτρια η κ.. Τσισπαρά Αναστασία.

Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής από την Υπηρεσία.

Η Διευθύντρια του ΕΚΑΒ Λάρισας κ. Βασιλική Αυγέρη, χαιρετίζοντας τους παραβρισκόμενους δήλωσε ότι δεσμεύεται για συχνότερη εκπαίδευση του προσωπικού, ώστε οι εργαζόμενοι να επιμορφώνονται πάνω στις νέες τεχνικές  Επείγουσας Προνοσοκομειακής - Ιατρικής και Νοσηλευτικής Φροντίδας.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
4
=