Τυχερός μέσα στην ατυχία του, στάθηκε νεαρός Ελασσονίτης τα ξημερώματα της Πέμπτης 1ης Νοεμβρίου αφού στις 1:30 το βράδυ, ακούμπησε με την πλάτη του στα χαμηλά κάγκελα γέφυρας, στην τοποθεσία του Ωδείου (η γέφυρα είναι η σύγχρονη που κατασκευάστηκε δίπλα στην τοξωτή πέτρινη) και καθώς μιλούσε στο κινητό του, ζαλίστηκε, γλίστρησε το πόδι του, έχασε τις αισθήσεις του, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό και να πέσει από πάρα πολύ ψηλά με τη πλάτη στο έδαφος!

Με το που έπεσε, επανήλθαν οι αισθήσεις του και άρχισε να φωνάζει για βοήθεια, με αποτέλεσμα να τον ακούσει ένας πολίτης που ήταν εκείνη την ώρα στο μπαλκόνι του και να ειδοποιήσει την αστυνομία. Αμέσως προσήλθε στο σημείο, ασθενοφόρο, όπου μετέφερε εσπευσμένα το παιδί στα επείγοντα του Κέντρου Υγείας Ελασσόνας και από εκεί διεκομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου υποβλήθηκε σε όλες τις εξετάσεις, από τους γιατρούς.

Ο νεαρός έχει σπάσιμο του αριστερού του ποδιού, ράγισμα της λεκάνης και γρατσουνιές στο πρόσωπο, έχει τις αισθήσεις του και η οικογένειά του έδωσε κατάθεση στην αστυνομία. Είναι καλά στην υγεία του και έχει διαφύγει τον κίνδυνο.
Μέσα στην ατυχία του, στάθηκε πραγματικά τυχερός, όπως τόνιζαν όλοι όσοι βρέθηκαν στο σημείο την ώρα της πτώσης.

(elassona-city.gr)