ΛΑΡΙΣΑ

Γιατί καθυστερεί η μεταφορά του σκηνώματος Ιγνατίου στη Λάρισα

γιατί-καθυστερεί-η-μεταφορά-του-σκηνώ-803206

Ακόμη πιο πίσω τοποθετείται η έλευση του σκηνώματος του μακαριστού μητροπολίτη Λαρίσης Κύρου Ιγνατίου στη Λάρισα καθώς οι διαδικασίες στις ΗΠΑ μοιάζουν… ατελείωτες. Μάλιστα η περασμένη Τετάρτη που ήταν ημέρα γενικής αργίας στις ΗΠΑ καθυστέρησε ακόμη περισσότερο τις διαδικασίες. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες- καθώς δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση- το σκήνωμα εφόσον ολοκληρωθούν τα τυπικά αναμένεται στα τέλη αυτής της εβδομάδας να ταξιδέψει αεροπορικώς με προορισμό την Θεσσαλονίκη με στόχο πιθανότατα την Δευτέρα να φτάσει οδικώς στη Λάρισα από την συμπρωτεύουσα.

Στη συνέχεια θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα για τουλάχιστον δύο ημέρες και στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδα αναμένεται η Εξόδιος Ακολουθία. Θα υπάρξει περιφορά του σκηνώματος στους δρόμους της πόλης και ακολούθως θα ταφεί στο χώρο πίσω από ιερό του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Αχιλλίου όπως έχει οριστεί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η ακριβής ημερομηνία έλευσης αναμένεται να κλειδώσει μέσα στην ημέρα ώστε να υπάρξει και επίσημη ενημέρωση. Είναι πολλά τα τηλέφωνα πιστών στην Μητρόπολη που καθημερινά ρωτούν για την πότε το σκήνωμα θα φτάσει στην πόλη χωρίς όμως να μπορεί μέχρι στιγμής να δοθεί σαφής απάντηση.

[larissanet.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου