ΛΑΡΙΣΑ

Εκδήλωση με θέμα «Οι προκλήσεις και τα πλεονεκτήματα της Βιομηχανίας 4.0»

εκδήλωση-με-θέμα-οι-προκλήσεις-και-τα-821331

O Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ) συνδιοργανώνει με το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας και με την υποστήριξη του Δικτύου ΠΡΑΞΗ εκδήλωση με τίτλο: «Οι προκλήσεις και τα πλεονεκτήματα της Βιομηχανίας 4.0» την Τρίτη 12 Ιουνίου 2018 και ώρα 18:00 – 20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΣΘΕΒ (Λεωφ. Καραμανλή και Βιομηχανίας, Λάρισα).

Ο όρος «Βιομηχανία 4.0», αναφέρεται στην εφαρμογή σύγχρονων συστημάτων αυτοματισμού και ανταλλαγής δεδομένων στη βιομηχανική παραγωγή, όπου οι αποφάσεις και η παρακολούθηση των λειτουργιών ενός εργοστασίου λαμβάνονται μέσω διαδικτύου.

Σκοπός της ενημέρωσης είναι να παρουσιασθούν:

•Οι αλλαγές που επιφέρει η 4η Βιομηχανική Επανάσταση και ο ψηφιακός μετασχηματισμός σε επιχειρήσεις και εταιρίες αλλά και τη βιομηχανία

•Οι αλλαγές που έχουν ήδη εγκαταστήσει επιχειρήσεις

•Οι δεξιότητες και τα προσόντα που πρέπει να έχουν οι εργαζόμενοι για να ανταποκριθούν στη Βιομηχανία 4.0

•Οι μελλοντικές απαιτήσεις/προκλήσεις

Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετέχουν υπεύθυνοι παραγωγής, υπεύθυνοι τεχνολογίας (ICT managers) επιχειρήσεων ή και οργανισμών, επιχειρηματίες, υπεύθυνοι προσωπικού και προϊστάμενοι, αλλά και όποιος εν γένει ανήκει στον επιχειρηματικό κόσμο ή στον βιομηχανικό τομέα και ενδιαφέρεται για τη Βιομηχανία 4.0.

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να απευθύνονται στον ΣΘΕΒ, στο e-mail: [email protected] . Δε θα υπάρχει κόστος συμμετοχής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου