Ασκηση της Πυροσβεστικής στις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑ Λάρισας

Τελευταία ενημέρωση: 2018-04-02, 12:42:44
Ασκηση της Πυροσβεστικής στις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑ Λάρισας

Στα πλαίσια της επιχειρησιακής αφύπνισης και απόκτησης εμπειρίας του πυροσβεστικού προσωπικού σε ατυχήματα που παρουσιάζουν ιδιαιτερότητα ως προς τη φύση τους, η υπενθύμιση υφισταμένων διαδικασιών, η διαπίστωση της καλής λειτουργίας και επάρκειας των διαθέσιμων μέσων και εξοπλισμού, η βελτίωση του συντονισμού, της συνεργασίας και της επικοινωνίας μεταξύ των εμπλεκομένων φορέων και τέλος η εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας και προστασίας των κατοίκων της περιοχής σε περίπτωση σεισμικού φαινόμενου και η ενημέρωσή τους σε τρόπους αντίδρασης και προφύλαξης, θα διεξαχθεί άσκηση αντιμετώπισης συνεπειών από σεισμικό φαινόμενο, με την κωδική ονομασία ’’ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ 2018’’ 

Η άσκηση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 2 Απριλίου 2018 και ώρα 21:00 σε πραγματικές συνθήκες στις εγκαταστάσεις της Δ.Ε.Υ.Α. Λάρισας με συμμετοχή όλων των Φορέων σε περιφερειακό επίπεδο.

Επικεφαλής του Διευθύνοντος Επιτελείου της άσκησης θα είναι ο Περιφερειακός Διοικητής ΠΕ.Π.Υ.Δ. Θεσσαλίας, Αρχιπύραρχος Κων/νος Σκούπρας και διεξαγωγής αυτής ο Διοικητής ΔΙ.Π.Υ.Ν. Λάρισας, Πύραρχος Ιωάννης Ράπτης.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
1
=