ΛΑΡΙΣΑ

Γλίτωσαν με συστάσεις οι «νταήδες» της Λάρισας

γλίτωσαν-με-συστάσεις-οι-νταήδες-τη-79187

Δυο από τους νεαρούς «νταήδες» που τα έβαζαν με ανήλικα παιδιά σε μια συνοικία Νεράιδα της Λάρισας και τα τρομοκρατούσαν ακόμη και με ξύλο για να αρπάξουν τα λιγοστά κέρματα που είχαν, σίγουρα θα το… ξανασκέφτηκαν όταν βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας!

Τα συνεχή κρούσματα βίας με θύματα ανήλικους κορυφώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου, παρά την παρέμβαση του προϊστάμενου της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Λάρισας που είχε διατάξει έρευνα για την ομάδα των νεαρών δραστών ηλικίας 17 και 18 χρόνων που κρύβονται πίσω από τις επιθέσεις. Τότε, οι νεαροί «νταήδες» γρονθοκόπησαν δυο 14χρονους μαθητές και καταδίωξαν έναν ακόμη που προσπάθησε να τους ξεφύγει. Όταν τον έπιασαν, τον χτύπησαν με γροθιές και κλωτσιές και απαίτησαν να τους δώσει χρήματα, όμως δεν είχε παρά μόνο 50 λεπτά.

Οι γονείς του παιδιού κατήγγειλαν την επίθεση στην Αστυνομία και αμέσως ξεκίνησαν προσαγωγές υπόπτων. Δυο απ’ όσους προσήχθησαν τους αναγνώρισε ο 14χρονος, αλλά οι γονείς του δεν υπέβαλαν μήνυση επειδή φοβήθηκαν τυχόν αντίποινα! Πάντως, οι αστυνομικοί ανέλαβαν να συνετίσουν τους νεαρούς δράστες, προειδοποιώντας τους ότι αν ξαναγίνει επίθεση θα είναι οι πρώτοι που συλληφθούν άμεσα και τους άφησαν ελεύθερους.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου