ΛΑΡΙΣΑ

Η πρώην σύζυγος αστυνομικού στη Λάρισα: Τα κορίτσια που βίαζε ήταν οι αδελφές μου

η-πρώην-σύζυγος-αστυνομικού-στη-λάρισ-198646

Σοκ προκαλεί η κατάθεση της πρώην συζύγου του 60χρονου σήμερα πρώην αστυνομικού που συνελήφθη για βιασμό δύο ανήλικων κοριτσιών στη Λάρισα.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η 35χρονη γυναίκα τα κορίτσια που δέχθηκαν τη σεξουαλική επίθεση του πρώην αστυνομικού ήταν οι αδελφές της.

Η 35χρονη επικαλέστηκε στην κατάθεσή της δύο κάρτες μνήμης και ένα κινητό τηλέφωνο του πρώην συζύγου της που βρήκε στην εσωτερική σκάλα του σπιτιού τους πριν από τρια χρόνια. Σύμφωνα με την ίδια εκεί βρήκε φωτογραφίες του πρώην αστυνομικού με τις αδελφές της.
«Μένουμε μαζί από το 2001 ενώ το 2008 αγόρασε σπίτι. Κατά καιρούς είχαμε διάφορα προβλήματα σαν ζευγάρι, πλην όμως προ τριετίας περίπου κομβικό ρόλο έπαιξε η ανεύρεση από μένα, δύο καρτών μνήμης από φορητό υπολογιστή, καθώς και μια με κινητό τηλέφωνο (δικό του) στην εσωτερική σκάλα της οικίας. Ανοίγοντας το κινητό τηλέφωνο βρήκα να υπάρχουν σε αυτά αρχεία με φακέλους πους τους είχε ονομάσει ο ίδιος» λέει χαρακτηριστικά στην κατάθεση της.

Μάλιστα οι τίτλοι των φακέλων στα δύο αρχεία που περιείχε η κάρτα του κινητού τηλέφωνου που βρήκε η 35χρονη γυναίκα, είχαν τα μικρά ονόματα των δύο μικρών αδελφών της και αυτό της κέντρισε το ενδιαφέρον να ανοίξει τα αρχεία και να τα δει όπως η ίδια ισχυρίζεται.

«Μπαίνοντας στα αρχεία των εν λόγω φακέλων είδα βίντεο και φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονταν οι μικρότερες αδερφές μου, γεννημένες το 1992 και το 1986 σε ερωτικές περιπτύξεις μαζί του καθώς και γυμνές φωτογραφίες τους. Έπαθα μεγάλο σοκ και το χειρότερο είναι πως διαπίστωσα ότι το συγκεκριμένο υλικό ελήφθη όταν η γεννημένη το 1992 αδερφή μου ήταν ανήλικη, 15-16 ετών, δηλαδή περί το έτος 2006-2007 ενώ οι φωτογραφίες της γεννημένης το 1986 αδερφής μου ελήφθησαν παλαιότερα περί το έτος 2002-2003 που και η ίδια ήταν ανήλικη 16-17 ετών» πρόσθεσε και συνέχισε «αυτό επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι οι εν λόγω φωτογραφίες ελήφθησαν στο παλιό σπίτι μας στο οποίο διαμέναμε κατά τα έτη 2001-2008»

Η 35χρονη στη συνέχεια ζήτησε εξηγήσεις για όσα είδε με τον πρώην συζυγό της να αρνείται ότι είχε τραβήξει το υλικό: «Τότε σκέφτηκα ότι οι έξοδοι και τα δώρα που έκανε κατά καιρούς ο πρώην σύζυγος μου στις αδερφές μου, δεν ήταν και τόσο αθώα. Μόλις βρέθηκα με τον σύζυγό μου του ζήτησα τον λόγο για το υλικό που είχα βρει, όμως αυτός μου αρνήθηκε τα πάντα λέγοντας μου ότι δεν είχε γίνει τίποτα. Το υλικό εκείνη την ημέρα το κράτησα και κλειδώθηκα στο δωμάτιο προκειμένου ο άντρας μου να μην έχει πρόσβαση. Την επόμενη, αντέγραψα όλο το υλικό και άφησα τις κάρτες μνήμης και το τηλέφωνο στο σπίτι, όπου πιστεύω βρίσκονται έως σήμερα» είπε στους άντρες της αστυνομίας η 35χρονη γυναίκα.

Τέλος η ίδια αναφέρει ότι άργησε να καταγγείλει τον σύζυγο της καθώς τον φοβόταν αφού εκείνος της ασκούσε ψυχολογική βία λέγοντας της ότι δεν θα του κάνουν τίποτα αφού είναι εν ενεργεία αστυνομικός.

«Δεν είχα την δύναμη να καταθέσω το συγκεκριμένο γεγονός έως σήμερα από φόβο γιατί ο πρώην άντρας μου έλεγε ότι ακόμα και στην αστυνομία να πάω “θα μου κλ… τα αρχ…” γιατί η αστυνομία ήταν όλη δική του και κανείς δεν θα ασχολιόταν και κανείς δεν θα τον πείραζε. Αποφάσισα τελικά να φύγω από το σπίτι την 1η Αυγούστου φέτος γιατί η ζωή μου είχε γίνει πλέον ανυπόφορη και ήρθα να τον καταγγείλω» ολοκλήρωσε την κατάθεσή της η γυναίκα.

Δεν τράβηξα εγώ τις φωτογραφίες λέει ο 60χρονος συνταξιούχος αστυνομικός

Από την πλευρά του ο 60χρονος συνταξιούχος αστυνομικός ισχυρίζεται ότι το υλικό που βρέθηκε δεν ήταν δικό του καθώς βρέθηκε στο υπνοδωμάτιο που κοιμάται η πρώην γυναίκα του ενώ υποστήριξε πως τα αντικείμενα αυτά τα τοποθέτησε εκεί η ίδια για να τον ενοχοποιήσει.

«Αυτά βρέθηκαν στο δωμάτιο που χρησιμοποιεί μέχρι σήμερα η εν διαστάσει σύζυγός μου, μέσα στη ντουλάπα που έχει τα ρούχα της. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι τα αντικείμενα αυτά τα τοποθέτησε εκεί η ίδια για να με ενοχοποιήσει και να με εκδικηθεί. Εγώ αγνοούσα την ύπαρξή τους» υποστήριξε στην απολογία ο κατηγορούμενος σύζυγος της 35χρονης. Επίσης δεν τράβηξα ποτέ καμιά φωτογραφία που να απεικονίζει γυμνές ή ημίγυμνες τις αδελφές της εν διαστάσει συζύγου μου ή οποιοδήποτε άλλο ξένο άτομο, ούτε κάποιο ανήλικο κοριτσάκι. Στις φωτογραφίες που φαίνονται γυμνές ή ημίγυμνες οι αδελφές της εν διαστάσει συζύγου μου δεν φαίνονται για ανήλικες» είπε και συνέχισε λέγοντας πως: «Η φωτογραφία που φαίνομαι εγώ με το εσώρουχό μου και δίπλα μου η αδελφή της εν διαστάσει συζύγου μου με τα ρούχα της, έχει τραβηχτεί μέσα στο σπίτι της μητέρας, της εν διαστάσει συζύγου μου, όπως διαπιστώνω από τα κάδρα που υπάρχουν στον τοίχο και από το κρεβάτι που κοιμόμουνα. Δεν θυμάμαι πότε τραβήχτηκε αυτή η φωτογραφία, ούτε ποιος την τράβηξε, ούτε τραβήχτηκε με τη συναίνεσή μου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι ενώ η 35χρονη ισχυρίζεται πως γνωρίζονταν και διατηρούσαν σχέση από το 2001 ο 60χρονος αναφέρει πως την πρώην σύζυγο του την γνώρισε το 2006 και παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το 2010.

Ο ίδιος λέει ότι από την ώρα που αγόρασε το σπίτι τους, το Σεπτέμβριο του 2008, η συμπεριφορά της πρώην γυναίκας του άλλαξε καθώς χωρίς έως τότε να έχουν ακόμα παντρευτεί του ζητούσε να της γράψει το σπίτι.

«Από τότε που αγόρασα το σπίτι, η συμπεριφορά της συζύγου μου άλλαξε εντελώς. Χωρίς να έχουμε τελέσει γάμο μου ζητούσε να της γράψω το σπίτι στο όνομά της, όσο ζω να είναι σε μένα και μετά τον θάνατό μου να περιέλθει στο όνομά της. Αφού τελέσαμε πολιτικό γάμο, τον Φεβρουάριο του 2010, της είπα να μην ανησυχεί για το σπίτι, γιατί πλέον είναι γυναίκα μου και ό,τι και να μου συμβεί, θα είναι δικό της. Αυτή όμως συνέχιζε να με πιέζει με φορτικότητα να της γράψω το σπίτι» ανέφερε.

Στην συνέχεια ο συνταξιούχος αστυνομικός, υπογράμμισε ότι η πρώην σύζυγο του, διατηρούσε σχέση με έναν αλλοδαπό άντρα με καταγωγή από την Αλβανία και ότι την είχε «πιάσει στα πράσα» να τον απάτα όχι μια ούτε δύο, αλλά τέσσερις φορές.

«Τα τελευταία χρόνια την έπιασα να με απατά με τέσσερα διαφορετικά άτομα και από τότε σταμάτησα να της δίνω χρήματα και της ξεκαθάρισα ότι δεν πρόκειται να της γράψω το σπίτι. Τον τελευταίο καιρό η σύζυγός μου διατηρεί ερωτική σχέση με κάποιον Αλβανό. Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017 ώρα 20,00 μ.μ. ήρθε στο σπίτι μου με τον Αλβανό. Τους είδα από τη βεράντα, ήταν μαζί με τον Αλβανό. Μπήκε μέσα στο σπίτι πήρε κάτι χριστουγεννιάτικα ρούχα και μου είπε απαιτητικά: “Τι θα κάνουμε θα γράψεις το σπίτι σου σε μένα-Όσο ζεις θα μένεις εσύ μόνος σου και όταν πεθάνεις θα έρθει σε μένα”. Εγώ αντέδρασα και της είπα ότι έχω και παιδιά (από τον πρώτο μου γάμο) και ότι δεν θα της δώσω το σπίτι για να το απολαμβάνει ο Αλβανός και της ζήτησα να πάρει τα σκυλιά της από το σπίτι. Έφυγε λέγοντάς μου “καλά, θα τα πούμε”. Εγώ τα βράδια έβαζα και τον σύρτη στην εξώπορτα του σπιτιού μου γιατί έχει κλειδιά και η σύζυγός μου και άρχισα να φοβάμαι τη νύχτα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο 60χρονος κατηγορούμενος, θεωρεί με βεβαιότητα, ότι η πρώην γυναίκα του μαζί με τον Αλβανό εραστή της και τις δύο αδελφές της, έχουν καταστρώσει σχέδιο για να τον εξοντώσουν.

«Είμαι βέβαιος ότι μαζί με τον Αλβανό εραστή της κατέστρωσαν σχέδιο για να με εξοντώσουν και έπεισε και τις αδελφές της να καταθέσουν ψέματα. Τα δύο γκλόπς που βρέθηκαν στο σπίτι μου τα οποία είναι δικά μου έχω να σας αναφέρω ότι τα έχω εδώ και 15 τουλάχιστον χρόνια από τότε που υπηρετούσα σε υπηρεσία ασφαλείας, τα κρατούσα στο σπίτι για λόγους συναισθηματικούς. Το ίδιο ισχύει και για τις -9- πλαστικοποιημένες έγχρωμες φωτοτυπίες Αστυνομικών Δελτίων ταυτότητας (Υπηρεσιακές) οι οποίες είναι άχρηστες γιατί από το 2010 έχουν βγει καινούργιες άλλου τύπου. Το φωτοαντίγραφο της παλιά άδειας ικανότητας οδηγού το έχω από τότε που παρέδωσα την παλιά για αντικατάσταση. Ό,τι ναρκωτικά δισκία βρέθηκαν στο σπίτι μου, είναι της αδελφής της εν διαστάσει συζύγου μου, η οποία τα κατέχει νόμιμα γιατί είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, παρακολουθεί δε και αντίστοιχο πρόγραμμα στον ΟΚΑΝΑ. Τα δισκία αυτά, ήταν στο συρτάρι του κομοδίνου μαζί με πράγματα, της αδελφής της συζύγου μου, την οποία φιλοξενούσε η ίδια τακτικά στο σπίτι μας» τόνισε.

Επίσης αναφέρει ότι η εν διαστάσει γυναίκα του, παρόλο που της έχει ζητηθεί να παραδώσει τα κλειδιά του σπιτιού εκείνη αρνείται να του τα επιστρέψει μπαίνοντας όποτε θέλει στο οίκιμα.

«Τον τελευταίο καιρό της ζήτησα επανειλημμένα να μου παραδώσει τα κλειδιά αλλά αυτή αρνείται να μου τα παραδώσει. Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017 το απόγευμα μετά που ζήτησα προθεσμία από την κ. Ανακρίτρια περάσαμε από το σπίτι μου με τη συνοδεία των Αστυνομικών για να πάρω τα χάπια που παίρνω για την πίεση και την καρδιά. Εκεί βρήκα την εν διαστάσει σύζυγό μου μαζί με την αδελφή της και μάζευαν τα πράγματα σε σακούλες. Με πλησίασε και μου είπε: “Άμα μου γράψεις το σπίτι, θα τα αναιρέσω όλα”» ισχυρίστηκε ο 60χρονος κατηγορούμενος.

Ο συνήγορος του 60χρονος συνταξιούχου αστυνομικού δικηγόρος Δημήτρης Νάρης από την Λάρισα μιλώντας στο protothema.gr υποστήριξε ότι ο εντολέας του ήταν αθώος λέγοντας ότι το οπτικοακουστικό υλικό που βρέθηκε στο σπίτι του δεν ήταν δικό του και ότι ήταν τοποθετημένο από την γυναίκα του με την οποία είναι σε διάσταση από τον Αύγουστο. Όπως ο ίδιος αναφέρει, η πρώην γυναίκα του, του ζητούσε επανειλημμένα να της γράψει το σπίτι του και εκείνος αρνήθηκε και στην συνέχεια έγιναν όλα αυτά. «Ο εντολέας μου αρνείται κάθε ανάμιξη σε αυτές τις κατηγορίες το μόνο που αποδέχεται, είναι στη κατηγορία για παράβαση του νόμου περί όπλων, των δυο γκλοπς που βρέθηκαν στο σπίτι του. Τα οπτικοακουστικό υλικό που βρήκε η αστυνομία βρισκόταν στην ντουλάπα του δωματίου της πρώην συζύγου του η οποία έμενε μαζί του μέχρι τώρα. Περιμένουμε και τα αποτέλεσμα της έρευνας για να δούμε ακριβώς τι είναι όλα αυτά» είπε.

[[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου