ΛΑΡΙΣΑ

Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας ο Γενικός Πρόξενος της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη

στην-περιφέρεια-θεσσαλίας-ο-γενικός-π-210738

Συνάντηση με τον Γενικό Πρόξενο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη Walter Stechel είχε στην έδρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γρηγόρης Παπαχαραλάμους.

Στη συζήτηση που είχαν οι δυο άνδρες, κυριάρχησε το ζήτημα της περαιτέρω ενίσχυσης των σχέσεων μεταξύ των δύο πλευρών στους τομείς της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας, του πρωτογενούς τομέα και του τουρισμού.

Ο κ. Παπαχαραλάμπους υπογράμμισε την καλή συνεργασία της Περιφέρειας με το Γερμανικό Προξενείο στη Θεσσαλονίκη, ενώ τόνισε την ανάγκη ενδυνάμωσης αμοιβαίων συνεργιών σε πεδία κοινού ενδιαφέροντος, με γνώμονα την προσέλκυση τουριστών, επενδύσεων και την ανταλλαγή τεχνογνωσίας.

Από την πλευρά του, κ. Walter Stechel ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου για την εποικοδομητική συνεργασία και εξέφρασε τη βούλησή του να συνεισφέρει στην καλύτερη προώθηση των επιχειρηματικών ανταλλαγών Γερμανίας – Ελλάδας και τη δημιουργία μελλοντικών ευκαιριών σ’ αυτό το πεδίο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου