ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο αντίο στον διαιτητή Αντώνη Κορέστη

ράγισαν-καρδιές-στο-τελευταίο-αντίο-σ-241818

Σε κλίμα οδύνης συγγενείς και φίλοι είπαν την Πέμπτη (9/11) το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στον Αντώνη Κορέστη που «έφυγε» την Τετάρτη (8/11) το απόγευμα από την ζωή σε ηλικία μόλις 37 ετών. Τις τελευταίες ημέρες έδινε έναν άνισο αγώνα όπως αποδείχθηκε λόγω σοβαρής πάθησης του αίματος…

Πλήθος κόσμου (παράγοντες ομάδων, ποδοσφαιριστές, προπονητές, διαιτητές, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές) βρέθηκε στην εξόδιο ακολουθία του Αντώνη Κορέστη που τελέστηκε την Πέμπτη (9/11) το μεσημέρι στον Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στη Νεάπολη Λάρισας.

Επίσης εκεί ήταν σύσσωμη η διοίκηση της ΕΠΣΛ και ο πρόεδρος κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης, καθώς και ο κ. Σταύρος Τριτσώνης (αναπληρωτής πρόεδρος της κεντρικής επιτροπής διαιτησίας) και ο κ. Δημήτρης Καλύβας (μέλος της κεντρικής επιτροπής διαιτησίας).

Δύο λόγια για τον Αντώνη…

Ο Αντώνης Κορέστης, γιος του παρατηρητή αγώνων της ΕΠΣΛ, Γιώργου Κορέστη, ήταν από τους πλέον αξιόλογους και έμπειρους διαιτητές ποδοσφαίρου της Λάρισας με πολυετή θητεία στη Γ’ Εθνική κατηγορία, αλλά και στα τοπικά πρωταθλήματα, τα οποία υπηρέτησε με ιδιαίτερο ζήλο.

Φέτος διηύθυνε τον τελικό της Πολεμικής Αεροπορίας, ενώ τη σεζόν 2015-16 «σφύριξε» στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΛ ανάμεσα στον Απόλλωνα Λάρισας και τον Αχιλλέα Φαρσάλων στο AEL FC ARENA.

Διακρίθηκε για το ήθος του, τον ακέραιο χαρακτήρα του, την εντιμότητά του και αλλά και για την καλοσύνη του. Όσοι τον γνώριζαν, έλεγαν ότι ήταν ένας πραγματικός άγγελος. Ένας άγγελος, που βρίσκεται πλέον στη γειτονιά των αγγέλων.

Απόφοιτος πληροφορικής, o Αντώνης Κορέστης, έγινε διαιτητής ποδοσφαίρου το 2000, ενώ πρόσφατα ονομάστηκε διαιτητής και στο beach soccer, παίρνοντας μέρος σε επίσημες ελληνικές και διεθνείς διοργανώσεις. Ήταν στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας, ενώ υπηρέτησε και τον Προσκοπισμό, φτάνοντας στον βαθμό του Αρχηγού.

[larissanet.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου