ΛΑΡΙΣΑ

Επέστρεψε δανεικά με πλαστό χαρτονόμισμα και πήρε και ρέστα

επέστρεψε-δανεικά-με-πλαστό-χαρτονόμ-420380

Συνελήφθη, χθες το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 26χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απάτης, της κυκλοφορίας παραχαραγμένων νομισμάτων και της παραχάραξης.

Ειδικότερα, από την πρόοδο της αστυνομική έρευνας εξακριβώθηκε ότι κατά το χρονικό διάστημα από τον Ιούνιο έως το Νοέμβριο του 2016, ο 26χρονος εξαπάτησε 38χρονη ημεδαπή, αποσπώντας της τμηματικά ως δανεικά το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ, με διάφορα προσχήματα για δήθεν κάλυψη προσωπικών του εξόδων.

Χθες το απόγευμα, σε συνάντηση με την 38χρονη για επιστροφή από το δράστη του χρηματικού ποσού των 20 ευρώ από τα δανεικά χρήματα, ο 26χρονος παρέδωσε στην 38χρονη ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 50 ευρώ και εκείνη του έδωσε το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ, ως ρέστα.

Μετά από επισταμένες αναζητήσεις των αστυνομικών, ο δράστης εντοπίστηκε να επιβαίνει σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ που είχε παραδώσει η 38χρονη στον 26χρονο και δύο κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον, κατασχέθηκε και το πλαστό χαρτονόμισμα των 50 ευρώ που παρέδωσε ο δράστης στην 38χρονη κατά τη συνάντησή τους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου