ΛΑΡΙΣΑ

Η Λάρισα πενθεί. Σήμερα οι κηδείες δύο στρατιωτικών

η-λάρισα-πενθεί-σήμερα-οι-κηδείες-δύο-σ-493433

Ημέρα πένθους η σημερινή για τις Ένοπλες Δυνάμεις που έχασε χθες στο Σαραντάπορο, μετά από πτώση στρατιωτικού ελικοπτέρου «Χιούι», τέσσερις επίλεκτους στρατιωτικούς.

Ημέρα πένθους, όμως, και για τη Λάρισα όπου σήμερα θα τελεστούν οι κηδείες δύο αξιωματικών, του ταγματάρχη Δημοσθένη Γούλα και του υπολοχαγού Κωνσταντίνου Χατζή.

goulas708

Στις 12.00 μ. θα τελεστεί η κηδεία του 40χρονου ταγματάρχη Δημοσθένη Γούλα στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος στη συνοικία Αβέρωφ της Λάρισας.

Ο εκλιπών ταγματάρχης αφήνει πίσω την σύζυγό του Αναστασία Νάκου – Γούλα, δύο κόρες, γονείς, αδέλφια και λοιπούς συγγενείς και φίλους.

xatzis

Στις 5.30 μ.μ. θα τελεστεί η κηδεία του 28χρονου υπολοχαγού Κωνσταντίνου Χατζή στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Φαλάνη.

Ο Κωνσταντίνος Χατζής αφήνει πίσω την σύζυγό του Βαλεντίνα Μακρή, γονείς και αδέλφια.

Στις νεκρώσιμες ακολουθίες των δύο αξιωματικών θα παραστεί η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Αναλυτικά, στη Λάρισα θα βρεθούν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη και τον Αρχηγό ΓΕΣ αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή.

Κηδείες αύριο σε Καρδίτσα και Ρέθυμνο

Αύριο θα τελεστούν οι κηδείες του υποδιοικητή της 1ης Στρατιάς υποστρατήγου (ΤΘ) Ιωάννη Τζανιδάκη και του διοικητή της Διεύθυνσης Ασφαλείας της 1ης Στρατιάς συνταγματάρχη Θωμά Αδάμου(ΤΘ). Ο υποστράτηγος Ιωάννης Τζανιδάκης θα κηδευτεί στις 6 το απόγευμα, στην Αρχαία Ελεύθερνα του Ρεθύμνου και ο συνταγματάρχης Θωμάς Αδάμος (ΤΘ) στις 10 το πρωί στο Παλαιοκκλήσι Καρδίτσας.

[larissanet.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου