ΛΑΡΙΣΑ

Αποτίμηση για τα μπλόκα με φόντο το Κιλελέρ στις 19 Μαρτίου

αποτίμηση-για-τα-μπλόκα-με-φόντο-το-κιλ-546329

Την αποτίμηση των αγροτικών κινητοποιήσεων πραγματοποίησαν σήμερα μέλη της πανελλαδικής επιτροπής των μπλόκων από όλη την Ελλάδα που βρέθηκαν στη Λάρισα προκειμένου να συνεδριάσουν για να πάρουν τις επόμενες αποφάσεις τους αλλά και να προετοιμαστούν για τον εορτασμό της επετείου του Κιλελέρ στις 19 Μαρτίου. “Κανένας αγώνας δεν πηγαίνει χαμένος”, όπως επισημαίνουν και τα μέλη της επιτροπής των μπλόκων κάνοντας λόγο και πάλι για αγώνα επιβίωσης απέναντι στα μέτρα που τους ωθούν εκτός παραγωγικής διαδικασίας.

Οι κινητοποιήσεις εξάλλου και σε τοπικό επίπεδο συνεχίζονται όπως αναφέρουν μέλη της πανελλαδικής επιτροπής που βρέθηκαν σήμερα στη Λάρισα από μακρινές περιοχές όπως είναι η Καστοριά αλλά και το Αμύνταιο.

Την ίδια στιγμή η φέτα και η συμφωνία της CETA ανάμεσα σε Eυρωπαϊκή Ένωση και Καναδά προκαλεί και το σχολιασμό των μελών της πανελλαδικής επιτροπής των μπλόκων, με τον Βαγγέλη Μπούτα να επισημαίνει χαρακτηριστικά ότι όλα προκύπτουν από το θέμα του ανταγωνισμού για την κερδοφορία ορισμένων και ουσιαστικά την πληρώνουν οι μικροί παραγωγοί.

Η πανελλαδική επιτροπή των μπλόκων εξάλλου προετοιμάζεται πέρα από την κινητοποίηση για την επέτειο του Κιλελέρ και για τις επόμενες κινήσεις της, με τα μέλη της να βρίσκονται συνεχώς όπως επισημαίνουν σε εγρήγορση.

(thessaliatv.gr)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου