ΛΑΡΙΣΑ

Εξώδικο από τον Αλέξη Γεωργούλη στον πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου Λάρισας

εξώδικο-από-τον-αλέξη-γεωργούλη-στον-π-644524

Νέα διάσταση στο θέμα των απουσιών στο δημοτικό συμβούλιο Λάρισας δίνει το εξώδικο που απέστειλε ο δημοφιλής ηθοποιός και δημοτικός σύμβουλος της «Λάρισα, πόλη του αύριο» Αλέξης Γεωργούλης, προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Δημήτρη Τάχο.

Ο κ. Γεωργούλης κάνει λόγο για απουσίες που είναι δικαιολογημένες «όλες ανεξαιρέτως», εξηγώντας πως είχε ενημερώσει για την απουσία του στο Ηνωμένο Βασίλειο για επαγγελματικούς λόγους.

Παράλληλα, με αφορμή τα δημοσιεύματα που δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ημέρες για τον ίδιο, ο Λαρισαίος ηθοποιός κάνει λόγο για προσβολή της προσωπικότητάς του.

Επίσης, σημειώνει πως ο κ. Τάχος όχι μόνον είχε ενημερωθεί για τις απουσίες του, αλλά είχε εκφράσει την «κατανόησή» του, ενώ το πλέον σημαντικό είναι πως – στη γραμμή που ακολούθησε και η επίσης θιγόμενη δημοτική σύμβουλος Άσπα Σουλούκου – υποστηρίζει ότι από την ενέργεια αυτή του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου «προκύπτει ξεκάθαρα ο δόλος και η σκοπιμότητα των ενεργειών για να μεθοδευτεί η πολιτική απο­πομπή του από το σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου».

Συμπληρώνει τέλος, πως η επίμαχη επιστολή η οποία στάλθηκε στην αρμόδια ελεγκτική υπηρεσία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας «αποτελεί την πολιτική του δίωξη καθώς υπήρξε πάντοτε υπερκομματικός».

Το παραπάνω εξώδικο δείχνει ξεκάθαρα πως ούτε ο δημοτικός σύμβουλος του Τζανακούλη πρόκειται να δεχθεί στωικά την πρωτοβουλία του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, με την επικείμενη συνεδρίαση του σώματος, όπου θα συζητηθεί το θέμα μετά από ερώτηση που κατέθεσε η κ. Σουλούκου, αναμένεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.

Πηγή: onlarissa.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου