ΛΑΡΙΣΑ

Αίτημα να τεθεί σε αυτοδίκαιη αργία ο γιατρός που ασελγούσε στην 4χρονη κόρη του

αίτημα-να-τεθεί-σε-αυτοδίκαιη-αργία-ο-γ-815787

Να θέσει σε αυτοδίκαιη αργία τον 39χρονο Λαρισαίο γιατρό που συνελήφθη κατηγορούμενος για αποπλάνηση και κατάχρηση σε ασέλγεια της 4χρονης κόρης του καλεί τον αρμόδιο υπουργό ο διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιώργος Κίρκος.

Μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης, ο διοικητής της 3ης ΥΠΕ κάλεσε τον 39χρονο σε απολογία, ενώ προχώρησε και σε αναστολή άσκησης των καθηκόντων του.

Ο 39χρονος γιατρός του Κέντρου Υγείας Διαβατών απολογήθηκε την περασμένη εβδομάδα στον ανακριτή και στη συνέχεια πήρε τον δρόμο για τις φυλακές. Απολογούμενος, αρνήθηκε τις σε βάρος του αποδιδόμενες κατηγορίες, ενώ φέρεται να έκανε λόγο για «σκευωρία» της εν διαστάσει συζύγου του, με την οποία φαίνεται ότι βρίσκεται τα τελευταία χρόνια σε δικαστική διαμάχη. Οι ισχυρισμοί του δεν στάθηκαν ικανοί να πείσουν εισαγγελέα και ανακριτή, που ομόφωνα αποφάσισαν την προσωρινή του κράτηση.

Ο 39χρονος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή, με ένταλμα των ανακριτικών Αρχών. Είχε προηγηθεί καταγγελία στο τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης της εν διαστάσει συζύγου του και της μητέρας της, σύμφωνα με την οποία ο 39χρονος προέβη από τον περασμένο Νοέμβριο έως σήμερα σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης του.

Σε έρευνες, μετά τη σύλληψή του, σε σπίτια που διατηρεί σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα βρέθηκαν συνολικά 559 ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατείχε χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, όπως επίσης πλήθος κουτιών φαρμακευτικών σκευασμάτων, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Πηγή: Εθνος

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου