ΛΑΡΙΣΑ

Πλήθος Λαρισαίων στην ποδηλατροδρομία κοινωνικής αλληλεγγύης

πλήθος-λαρισαίων-στην-ποδηλατροδρομ-292879

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής η Ποδηλατοδρομία Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που διοργάνωσε ο Δήμος Λαρισαίων σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Αθλητικό Σύλλογο Πηνειό, με στόχο τη στήριξη των κοινωνικών δομών του δήμου.

Η εκκίνηση δόθηκε στις 11 το πρωί στην Κεντρική πλατεία ενώ ποδηλάτες κάθε ηλικίας διένυσαν απόσταση περίπου 7 χιλιομέτρων στην πόλη της Λάρισας μέσα από κεντρικές οδούς, για να καταλήξουν και πάλι στην Κεντρική Πλατεία της Πόλης.

Την διοργάνωση στήριξαν το Εμπορικό και το Οικονομικό Επιμελητήριο, ο Σ.Θ.Ε.Β., ο Εμπορικός Σύλλογος, η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, και τα Τριτοβάθμια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (Τμήμα Ιατρικής, Τμήμα Βιοχημείας, Α Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας), τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια της πόλης (Ράπτου, Καραβάνα, Μπακογιάννη και τα Ελληνικά Εκπαιδευτήρια Δράκου).

Επίσης, την εκδήλωση εθελοντικά υποστήριξαν το Ε.Κ.Α.Β., το τμήμα Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού Λάρισας, το Κ.Ε.Θ.Ε.Α. , οι Ραδιοερασιτέχνες Λάρισας, οι Πρόσκοποι Λάρισας, η Ομάδα Διάσωσης, οι Ποδηλατικές Δράσεις «Μια Λωρίδα», οι Ποδηλάτες Λάρισας, ο Ποδηλατικός Γ.Σ. Λάρισας, ο Ποδηλατικός Όμιλος Λάρισας.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

newsroom onlarissa.gr

Πηγή:onlarissa.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου