Πλήθος Λαρισαίων στην ποδηλατροδρομία κοινωνικής αλληλεγγύης

Τελευταία ενημέρωση: 2015-10-04, 17:01:07
Πλήθος Λαρισαίων στην ποδηλατροδρομία κοινωνικής αλληλεγγύης

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής η Ποδηλατοδρομία Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που διοργάνωσε ο Δήμος Λαρισαίων σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Αθλητικό Σύλλογο Πηνειό, με στόχο τη στήριξη των κοινωνικών δομών του δήμου.

Η εκκίνηση δόθηκε στις 11 το πρωί στην Κεντρική πλατεία ενώ ποδηλάτες κάθε ηλικίας διένυσαν απόσταση περίπου 7 χιλιομέτρων στην πόλη της Λάρισας μέσα από κεντρικές οδούς, για να καταλήξουν και πάλι στην Κεντρική Πλατεία της Πόλης.

Την διοργάνωση στήριξαν το Εμπορικό και το Οικονομικό Επιμελητήριο, ο Σ.Θ.Ε.Β., ο Εμπορικός Σύλλογος, η Περιφερειακή  Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, και τα Τριτοβάθμια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (Τμήμα Ιατρικής, Τμήμα Βιοχημείας, Α Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας), τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια της πόλης (Ράπτου, Καραβάνα,  Μπακογιάννη και τα Ελληνικά Εκπαιδευτήρια Δράκου).

Επίσης, την εκδήλωση εθελοντικά υποστήριξαν το Ε.Κ.Α.Β., το τμήμα Σαμαρειτών  του Ερυθρού Σταυρού Λάρισας, το Κ.Ε.Θ.Ε.Α. , οι Ραδιοερασιτέχνες Λάρισας, οι Πρόσκοποι Λάρισας, η Ομάδα Διάσωσης, οι Ποδηλατικές Δράσεις «Μια Λωρίδα», οι Ποδηλάτες Λάρισας, ο Ποδηλατικός Γ.Σ. Λάρισας, ο Ποδηλατικός  Όμιλος Λάρισας.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

newsroom onlarissa.grΠηγή:onlarissa.gr

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
4
=