ΛΑΡΙΣΑ

Μετά την Αγιά τα έσπασαν και στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου!

μετά-την-αγιά-τα-έσπασαν-και-στο-κέντρο-569909

Μόδα τείνει να γίνουν οι καβγάδες και το σπάσιμο στα Κέντρα Υγείας του νομού Λάρισας, αφού μετά τα επεισόδια στο Κέντρο Υγείας Αγιάς, την ημέρα του Πάσχα, το ίδιο διάστημα, άλλοι μεθυσμένοι τα έσπαγαν στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου!

Μάλιστα στον Τύρναβο οι επιθέσεις πραγματοποιούνταν κατά…κύματα καθώς ξεκίνησαν το μεσημέρι και μέχρι αργά το απόγευμα εμφανίζονταν κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής προκαλώντας καβγάδες και ζημιές. Και όλα αυτά παρά την επέμβαση της αστυνομίας…

Η κορύφωση των επεισοδίων έγινε το απόγευμα της Κυριακής όταν μια παρέα του Τυρνάβου μετέφερε για τις πρώτες βοήθειες στο Κέντρο έναν φίλο τους τραυματισμένο στο πρόσωπο από καβγά, τον οποίον, ελείψει άλλου μέσου, είχαν φορτώσει σε καρότσα αγροτικού.

Τύφλα στο μεθύσι, μπαίνοντας στο θεραπευτήριο ολοκλήρωσαν τα σπασίματα των προηγούμενων -άνευ αιτίας όπως υποστηρίζει το προσωπικό του Κέντρου.

Τα Κ.Υ. του νομού Λάρισας ζητούν φύλαξη από φύλακες αλλά καθώς φαίνεται, με τόσο ξύλο που πέφτει, μάλλον χρειάζονται μόνιμη αστυνομική διμοιρία…

kosmoslarissa.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου