ΛΑΡΙΣΑ

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην Λάρισα με «άρωμα» Ευρώπης

χριστουγεννιάτικη-εκδήλωση-στην-λάρ-748544

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με θέμα «Ένα χριστουγεννιάτικο ταξίδι στις χώρες της Ευρώπης» διοργανώνουν από κοινού το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Περιφέρειας Θεσσαλίας στις 22 και 23 Δεκεμβρίου στο χώρο της «Δημιουργικής Πόρτας» (25ης Μαρτίου 7) στη Λάρισα στις 5:30 το απόγευμα και τις 2 ημέρες.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μικροί και μεγάλοι θα γνωρίσουν τον πολιτισμό, τα ήθη, έθιμα και τις χριστουγεννιάτικες συνήθειες των διαφόρων χωρών της Ευρώπης, μέσα από μια σειρά δραστηριοτήτων, όπως εικαστική θεατρική παράσταση, ζωγραφική, χειροτεχνίες, αφηγήσεις χριστουγεννιάτικων παραμυθιών, χορωδίες που θα τραγουδούν ευρωπαϊκά παραδοσιακά κάλαντα, χοροί και μια μικρή γνωριμία με την χριστουγεννιάτικη ευρωπαϊκή κουζίνα.

Ο χώρος θα μετατραπεί σε εργαστήρι του Αϊ Βασίλη, με βοηθούς τα ξωτικά του από όλες τις χώρες της Ευρώπης, τα οποία θα ξεναγούν και θα εμψυχώνουν τους επισκέπτες στις δραστηριότητες της εκδήλωσης.

Την καλλιτεχνική ευθύνη την έχει η Κάκια Χαλήμαγα – Χατζή και οι συνεργάτες της.

Τα ξωτικά θα είναι 30 παιδιά – μαθητές του συγκεκριμένου χώρου. Η θεατρική παράσταση είναι σε σενάριο- σκηνοθεσία Κάκιας Χαλήμαγα – Χατζή.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Τηλ. Επικοινωνίας: 2410 621 001, 6973 987 126

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου