ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Γυναίκα παρέδωσε κατά λάθος ένα μικρό θησαυρό στο Κοινωνικό Φαρμακείο

λάρισα-γυναίκα-παρέδωσε-κατά-λάθος-έν-130283

Γυναίκα που παρέδωσε φάρμακα αναζητούν οι άνθρωποι του κοινωνικού ιατρείου-φαρμακείου «Τόπος Αλληλεγγύης», επί της Παπαναστασίου 117, στη Λάρισα. Ήχησαν τα δημοσιογραφικά καμπανάκια. Και για να μην πάει ο νους σας στο κακό, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η ιστορία έχει ως εξής:

Κυρία παρέδωσε 4 σακούλες με φάρμακα στις 31 Ιουλίου, όταν δε οι υπεύθυνοι του ιατρείου προχώρησαν στην καταγραφή τους βρέθηκαν μπροστά σε ένα μικρό θησαυρό. Ανάμεσα στα φάρμακα υπήρχαν και χρήματα!

Προφανώς πρόκειται περί λάθους, μια που δεν είχαν ενημέρωση για κάποια οικονομική ενίσχυση.

Συνήθεια παλιά και αγαπημένη άλλωστε το «κομπόδεμα» για αρκετούς ηλικιωμένους ενώ δεν αποκλείεται κάποιος να τα έκρυψε ανάμεσα στα φάρμακα και να τα ξέχασε.

Για ευνόητους λόγους δεν αποκαλύπτουμε το ύψος του ποσού, άλλωστε τα παιδιά του κοινωνικού ιατρείου περιμένουν την κυρία για τις απαραίτητες διευκρινίσεις και φυσικά την επιστροφή των χρημάτων.

Τηλ. επικοινωνίας 2410619073.

Σ.Σ. Και κάτι για τους «επιτήδειους». Μη δούμε τίποτα … ουρές στην Παπαναστασίου ναι? Δεν κάνουν οντισιόν οι άνθρωποι, άλλωστε η κυρία που αναζητούν θα αναγνωρισθεί από τα παιδιά της γραμματείας.

paidis.com

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου