ΛΑΡΙΣΑ

Διεθνής αγώνας ορειβατικού σκι στον Όλυμπο

διεθνής-αγώνας-ορειβατικού-σκι-στον-ό-202672

Η επιτυχία ενός ακόμα αγώνα ορειβατικού σκι στις πλαγιές και στις κορυφές του μυθικού βουνού, του Ολύμπου, προϋποθέτει την άριστη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων φορέων και πολύ περισσότερο των ανθρώπων που, τα τελευταία χρόνια, αγκάλιασαν και πέτυχαν οι αγώνες αυτοί να πάρουν διεθνή χαρακτήρα.

Ήδη οι πρώτες προετοιμασίες για τον αγώνα ορειβατικού σκι, που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαρτίου, ξεκίνησαν.

Ο Δήμος Ελασσόνας σε συνεργασία με τον Χιονοδρομικό Ορειβατικό Σύλλογο Ελασσόνας, προσκαλεί «όλους τους φορείς που θα συνεργαστούν στην διεξαγωγή του διεθνή αγώνα Ορειβατικού Σκι, αλλά και ανθρώπους που λατρεύουν τα χειμερινά σπορ και αγαπούν τον Όλυμπο, να προσέλθουν στην ενημερωτική σύσκεψη για τον καλύτερο συντονισμό και καθορισμό των αρμοδιοτήτων των φορέων, για να κάνουμε τους καλύτερους αγώνες ορειβατικού σκι στην Ελλάδα.

Φέτος οι αγώνες (μετά την επιτυχημένη περσινή εκδήλωση και την υψηλή βαθμολόγηση από τον αντιπρόεδρο της παγκόσμιας ομοσπονδίας) θα αποτελέσουν ένα test – event, ώστε ο Όλυμπος μας, να διοργανώσει το 2015 το Παγκόσμιο Κύπελλο Ορειβατικού Σκι για το οποίο ο Χιονοδρομικός Ορειβατικός Σύλλογος Ελασσόνας σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας Αναρρίχησης έχει καταθέσει την αίτηση της ανάληψης των αγώνων στην Παγκόσμια Ομοσπονδία».

Η ενημερωτική σύσκεψη θα γίνει Τρίτη 11 Φεβρουαρίου, στις 6 μ.μ, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας (6ης Οκτωβρίου 57). Από το δήμο Ελασσόνας καλούνται όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς να δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή.

thessalianews.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου