ΛΑΡΙΣΑ

34χρονος εκβίαζε ιδιοκτήτη επιχείρησης στη Λάρισα

34χρονος-εκβίαζε-ιδιοκτήτη-επιχείρηση-333022

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλίας, ένας 34χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για εκβίαση σε βάρος ημεδαπού, ιδιοκτήτη επιχείρησης.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε μετά από σχετικές καταγγελίες του 55χρονου ιδιοκτήτη, σύμφωνα με τις οποίες ο 34χρονος απαίτησε εκβιαστικά και με απειλές από τον ίδιο την καταβολή του χρηματικού ποσού των (3.000) ευρώ προκειμένου να του παραδώσει Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο, το οποίο είχε ιδιοποιηθεί παράνομα την (02-04-2014) από την επιχείρησή του στην Καρδίτσα.

Σε προκαθορισμένη χθεσινή συνάντηση των δύο αντρών, ο 55χρονος παρέδωσε στον 34χρονο το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των (1.695) ευρώ, ενώ στη συνέχεια αστυνομικοί συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τον 34χρονο, από την κατοχή του οποίου κατασχέθηκαν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα καθώς και το Ι.Χ. φορτηγό.

Το φορτηγό αυτοκίνητο παραδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας προκειμένου να διαπιστωθεί τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου