ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Του επιτέθηκαν και τον δάγκωσαν αδέσποτα σκυλιά

λάρισα-του-επιτέθηκαν-και-τον-δάγκωσα-493484

Ξεκίνησε για το πρωινό βάδισμα, την αγαπημένη του καθημερινή συνήθεια, αλλά βρέθηκε να νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας μετά από επίθεση που δέχθηκε από σκύλους, πιθανώς αδέσποτους.

Ο λόγος για 56χρονο Λαρισαίο που από προχθές το πρωί νοσηλεύεται μετά από τραύματα που του προκάλεσαν οι σκύλοι δαγκώνοντάς τον στα πόδια, με τον θεράποντα ιατρό να σημειώνει στην «Ε» πως ο 56χρονος Λαρισαίος θα παραμείνει νοσηλευόμενος όσο καιρό απαιτηθεί προκειμένου να εκτιμηθεί η πορεία των τραυμάτων.

Ο 56χρονος, νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση, έχοντας ξεπεράσει το αρχικό σοκ που υπέστη από την απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε από τους σκύλους, σημειώνοντας ωστόσο πως, όταν λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο, «θα ακολουθήσω κάθε νόμιμη διαδικασία», έχοντας ήδη ενημερώσει την ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό.

Όπως ο ίδιος εξηγεί, μιλώντας στην «Ε», νωρίς το πρωί της Τετάρτης, όπως συνηθίζει κάθε πρωί, βγήκε για περπάτημα στη νέα παράκαμψη της Λάρισας, (από την Ηρ. Πολυτεχνείου έως την Κοζάνης) και μάλιστα, όπως λέει, «προτιμώ να περπατώ στον παράδρομο της νέας περιφερειακής για να αποφεύγω τα αυτοκίνητα.

Φθάνοντας στο ύψος της διασταύρωσης της περιφερειακής με τον δρόμο που οδηγεί στο στάδιο Αλκαζάρ, ένας μεγάλος σκύλος μου όρμησε αρχικά, μαζί με άλλα σκυλιά στη συνέχεια και χωρίς να τραπώ σε φυγή, μου επιτέθηκαν με αποτέλεσμα να πέσω κάτω και να με δαγκώσουν στα πόδια».

Ο 56χρονος απευθύνθηκε στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες με τον θεράποντα ιατρό να επισημαίνει πως οι ημέρες νοσηλείας, θα εξαρτηθούν από την αποκατάσταση ενός μεγαλύτερου τραύματος που φέρει στο αριστερό πόδι.

εφημερίδα «Ελευθερία»

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου