ΛΑΡΙΣΑ

Πίστα moto cross στην Ελασσόνα

πίστα-moto-cross-στην-ελασσόνα-498713

Αυξημένο ενδιαφέρον παρουσιάζεται τον τελευταίο καιρό, τόσο από αθλητές όσο και από φίλους του αθλήματος, για την πίστα μότο-κρος του Ευαγγελισμού Ελασσόνας.

Κάθε Κυριακή, από το πρωί ως το απόγευμα, έρχονται από κάθε γωνιά της Θεσσαλίας, καθώς και από Θεσσαλονίκη και αλλού, δεκάδες αθλητές του μότο-κρος, αρκετοί από αυτούς με κορυφαίες διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο, για να κάνουν την προπόνηση τους με φόντο τον Όλυμπο, στην άριστη πίστα που έφτιαξαν 2 χιλιόμετρα έξω από το χωριό κάποιοι συντοπίτες μας με αρκετό μεράκι και αγάπη για το άθλημα, όπως οι αθλητές Βασίλης Πλιάτσικας και Δημήτρης Ζήσαρος, καθώς και κάτοικοι του χωριού και μέλη του συλλόγου, όπως ο πρόεδρος του μορφωτικού συλλόγου Δημήτρης Μουταφίδης, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Αγοραστός, ο Τάσος Κουτούμπας (συντηρητής πίστας) και ο πρόεδρος του χωριού Ταξιάρχης Ντόκος.

Αξίζει πραγματικά κάποια Κυριακή να πάτε να τους απολαύσετε «εν πτήσει», όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες. Μπορείτε επίσης να τους αναζητήσετε στο διαδίκτυο ως «Pista Motocross Evaggelismou».

larisanews.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου