ΛΑΡΙΣΑ

Συνελήφθη 35χρονος στη Λάρισα για ληστείες και οπλοφορία

συνελήφθη-35χρονος-στη-λάρισα-για-ληστε-504149

Συνελήφθη στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, ένας 35χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν :

  • ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Θεσσαλονίκης για το κακούργημα της ληστείας από κοινού και κατά συρροή. Ειδικότερα, ο συλληφθείς ενεργώντας από κοινού με συγκατηγορούμενό του διέπραξαν από το Μάρτιο του 2005 έως και τον Ιούλιο του 2005 δέκα (10) ληστείες σε υποκαταστήματα τραπεζών σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης από τις οποίες αποκόμισαν πάνω από (214.000) ευρώ και
  • καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης για οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση και βλασφημία με συνολική ποινή φυλάκισης δύο ετών και ενός μηνός και χρηματική ποινή (1.000) ευρώ.

Σημειώνεται ότι ο 35χρονος αποφυλακίστηκε από το Κατάστημα Κράτησης Λάρισας την (23-12-2013), όπου κρατούνταν για τα αδικήματα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών από κοινού κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση και της παράνομης οπλοκατοχής και οπλοφορίας, εκτίοντας συνολική ποινή εννέα ετών, προκειμένου ακολουθηθεί σε βάρος του Δικαστική απέλαση. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας της απέλασης διαπιστώθηκε ότι χρησιμοποιεί τέσσερα διαφορετικά ονόματα, όπως προέκυψε από την ταυτοποίηση των στοιχείων από την Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος.

larisanews.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου