ΛΑΡΙΣΑ

Ανοίγει ξανά ο φάκελος της προ 14ετίας, εξαφάνισης Ιερέα από τα Φάρσαλα!

ανοίγει-ξανά-ο-φάκελος-της-προ-14ετίας-ε-507634

Πρόκειται για τον 37χρονο τότε ιερέα Αλέξανδρο Μυγδανάλευρο, το αυτοκίνητό του εγκαταλείφθηκε στον οικισμό Ζεμενό και βρέθηκε δύο μέρες μετά το χαμό του. Όλα αυτά τα χρόνια κυκλοφορούσαν οι φήμες ότι ο ιερέας είχε σκηνοθετήσει την εξαφάνισή του και βρισκόταν στο εξωτερικό με διαφορετικά στοιχεία.

Σύμφωνα με τα όσα δημοσίευσε στην προσωπική της ιστοσελίδα η Αγγελική Νικολούλη η οποία είχε ασχοληθεί δύο φορές με την υπόθεση, το «Τούνελ» από τη μεθοδική έρευνα που είχε κάνει τότε, είχε εντοπίσει κάποια πρόσωπα που πιθανότατα ευθύνονταν για τη εξαφάνιση του που παρέπεμπε σε δολοφονία. Με τις πρόσφατες εξελίξεις πιστεύεται ότι η ΕΛ.ΑΣ πρέπει να ανοίξει πάλι το φάκελο της υπόθεσης του ιερέα και να την ερευνήσει με τα σημερινά δεδομένα

Η Μαριάννα Μυγδανάλευρου, ένα από τα τρία παιδιά του άτυχου ιερέα, βρέθηκε απανθρακωμένη στο σπίτι που έμενε στα Φάρσαλα. Ο δράστης μετά την εξαφάνιση του ιερέα είχε πάρει άτυπα την κηδεμονία της κόρης του για να βοηθήσει, όπως έλεγε, την οικογένεια που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, όλα αυτά τα χρόνια κακοποιούσε την κοπέλα και όταν αυτή θέλησε να φύγει από κοντά του για να ζήσει με τον μνηστήρα της, τη σκότωσε.

Την περιέλουσε με πετρέλαιο και της έβαλε φωτιά στο κρεβάτι, ενώ ήταν ζωντανή. Επειδή δεν τυλίχτηκε ολόκληρη στις φλόγες την έσυρε σε ημιθανή κατάσταση σε άλλο χώρο του σπιτιού και ολοκλήρωσε με τη φωτιά το φρικτό του έγκλημα. Το πτώμα της 26χρονης βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα από τον 44χρονο αρραβωνιαστικό της.

Οι αρχές πλέον πιστεύουν πως ίσως μέσα από την εξιχνίαση του φρικτού θανάτου της κόρης, να μπορέσουν μετά από χρόνια και να βρουν την άκρη του νήματος μετά από πολλά χρόνια και για την εξαφάνιση του πατέρα.

Onlarissa.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου