ΛΑΡΙΣΑ

Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας για τη μεταφορά του Σάββα Ξηρού στη Λάρισα

δρακόντεια-τα-μέτρα-ασφαλείας-για-τη-μ-510923

Αναστάτωση από την περίεργη σύμπτωση της εξαφάνισης του αδερφού του Χριστόδουλου

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας αναμένεται να μεταφερθεί εντός της ημέρας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται ο Σάββας Ξηρός.

Τα μέτρα επιτείνονται ακόμα περισσότερα μετά την περίεργη εξαφάνιση του αδερφού του Χριστόδουλου Ξηρού, ο οποίος δεν παρουσιάστηκε χθες, ως όφειλε, στο αστυνομικό τμήμα Καλλικράτειας Χαλκιδικής, παραβιάζοντας εννιαήμερη άδεια από τις φυλακές.

Αξιωματικοί της ΕΛΑΣ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του newsit, δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν αν η παραβίαση του περιοριστικού όρου σχετίζεται με την μεταφορά του αδερφού του Σάββα, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, για σοβαρή νευρολογική εξέταση, αφού φαίνεται πως έχει διαγνωστεί σκλήρυνση κατά πλάκας.

Ο «κρατούμενος ειδικής κατηγορίας», όπως χαρακτηρίζεται, θα εισαχθεί σήμερα στο νοσοκομείο και θα νοσηλευτεί σε θάλαμο υψίστης ασφαλείας, υπό την φρούρηση δεκάδων αστυνομικών.

Είναι χαρακτηριστικό ότι αστυνομικοί της Λάρισας καταγγέλλουν πως η φρούρηση θα γίνεται από 4 αλλαγές, ίσως και 5, δηλαδή του ρεπό, ενώ αστυνομικοί της ομάδας «Ζ» θα εκτελούν καθημερινά 8ωρες βάρδιες.

Παράλληλα, αστυνομικοί από τα ΑΤ Υπαίθρου διατάχθηκαν να εκτελέσουν υπηρεσία στο νοσοκομείο, σαν… διμοιρία των ΜΑΤ!

newsit.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου