ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Υποψήφιος δήμαρχος Κιλελέρ ο Δημήτρης Τσοπανούδης

λάρισα-υποψήφιος-δήμαρχος-κιλελέρ-ο-δ-524733

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει τον Δήμο Κιλελέρ στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ανακοίνωσε ο κ. Δημήτρης Κ. Τσοπανούδης ως επικεφαλής της παράταξης «Α.Σ. … Κάνουμε μια νέα αρχή» και υποψήφιος δήμαρχος.

Σύμφωνα με την πρώτη ανακοίνωση της παράταξης, που τιτλοφορείται «Ξεκινάμε…» και εξηγεί το εγχείρημα, «λίγες μέρες πριν την ανατολή του 2014, λίγες βδομάδες πριν τις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου 2014, πήραμε τη μεγάλη απόφαση: Μια χούφτα αποφασισμένοι πολίτες του Δήμου, που διαρκώς πληθαίνουμε, δημιουργήσαμε τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό «Α.Σ. … κάνουμε μια νέα αρχή» με σκοπό να συμμετέχουμε δυναμικά στις Δημοτικές Εκλογές.

Τα κρίσιμα αυτά χρόνια που περνάει ο τόπος και η πατρίδα μας, μας υποχρεώνουν να μην μένουμε άλλο απαθείς! Με αίσθημα ευθύνης απέναντι, κυρίως, στη νέα γενιά, παίρνουμε άμεσα πρωτοβουλίες ώστε να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε αυτά που τόσο άδικα μας έχουν πάρει.

O Ανεξάρτητος Συνδυασμός Δήμου Κιλελέρ με τόλμη, γνώση, εμπειρία και ζωντάνια, αποτελεί τη φωνή, τη δύναμη, τη ελπίδα τον δημοτών του Δήμου Κιλελέρ. Διεκδικούμε στο ιστορικό Κιλελέρ, στον ευλογημένο αυτό τόπο, με παρελθόν, παρόν και μέλλον, το δικαίωμα στην ελπίδα και το χαμόγελο για όλους τους συμπολίτες μας.

Απευθυνόμαστε σε όλους ώστε, ανεξάρτητα από κομματικές και πολιτικές αφετηρίες, τεχνητούς διαχωρισμούς και δεσμεύσεις, να ενώσουμε τους δρόμους μας, με μοναδικό σκοπό να οδηγήσουμε σε ανάπτυξη και ευημερία τον τόπο μας.

Ανοίγουμε τον δρόμο της Ενότητας, της Συνεργασίας, της Ανανέωσης.

Καλούμε τη νέα γενιά να συμμετέχει γιατί της ανήκει το μέλλον.

Καλούμε όλους που μέχρι σήμερα ήταν αποκομμένοι από την Τοπική Αυτοδιοίκηση να συμμετέχουν γιατί τα κοινά είναι υπόθεση όλων των δημοτών.

Επιδιώκουμε κάθε κρίσιμη απόφαση, να λαμβάνεται με την ενεργή συμμετοχή όλων ανεξαιρέτως των δημοτών, αιρετών και μη. Για εμάς το μοντέλο του δημάρχου που αποφασίζει για όλα ανήκει οριστικά στο παρελθόν.

Διακηρύττουμε τα αυτονόητα που ξεχάστηκαν: Την απόλυτη ισονομία των δημοτών και την ισχυρή κοινωνική μέριμνα για κάθε δημότη που την έχει ανάγκη.

Φιλοσοφία μας είναι η Αποκέντρωση Παντού! Το νέο μοντέλο διοίκησης του Δήμου που πιστεύουμε, στηρίζεται πλήρως στην παραχώρηση αρμοδιοτήτων στους προέδρους και στα Συμβούλια των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, ώστε να διαχειριστούν αποτελεσματικά την περιοχή τους.

Είναι καιρός να καταλάβουμε όλοι, ότι είναι ευθύνη του καθενός μας να συμβάλει σε επιλογές που θα μας καθορίσουν τη ζωή στα χρόνια που έρχονται.

Ελπίζοντας στη θέλησή σας για την αναγέννηση του Δήμου Κιλελέρ, ζητούμε τη συμμετοχή σας, ζητούμε την υποστήριξή σας».

«Ελευθερία»

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου