ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Ανεξιχνίαστος ο φόνος του γιατρού

λάρισα-ανεξιχνίαστος-ο-φόνος-του-γιατ-545167

Ένα από τα πολύ δύσκολα εγκλήματα αποδεικνύεται για την αστυνομία η δολοφονία του Λαρισαίου Παιδοχειρουργού Δημήτρη Τσούμα που έγινε στη Λάρισα στις 29 του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Παρά τις δεκάδες καταθέσεων από υπόπτους, την συλλογή στοιχείων από τον τόπο του εγκλήματος και τις αναλύσεις των τηλεφωνικών κλήσεων, ακόμα δεν βγήκε άκρη.

Ο γιατρός που βρέθηκε πυροβολημένος από καραμπίνα και επιπλέον με κομμένη την καρωτίδα, σε ερημική τοποθεσία στο τέλος της οδού Κάρλας κοντά στην ψυχιατρική κλινική Αλ. Θωμά, είχε ενημερώσει την σύντροφό του, φεύγοντας από το σπίτι, ότι θα έβγαινε να αγοράσει χρυσές λίρες τις οποίες βρήκε από κάποιον σε καλή τιμή.

Περίπου την ίδια ώρα, όμως, είχε ραντεβού και με έναν φίλο του σε καφενείο της Λάρισας στο οποίο δεν πήγε ποτέ ενώ ο φίλος του ήταν εκεί και τον περίμενε.

Αστυνομικός, από αυτούς που έχουν συναντήσει και άλλες φορές σκοτεινά εγκλήματα, έλεγε στον «Κ», ότι αυτές οι ιστορίες αν δεν εξιχνιαστούν από τις πρώτες μέρες μπορεί να εκκρεμούν για χρόνια και η λύση του μυστηρίου να εμφανιστεί αναπάντεχα.

Απ ότι φαίνεται, μάλλον τέτοια είναι και η περίπτωση της δολοφονίας του άτυχου γιατρού…

kosmoslarissa.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου