ΛΑΡΙΣΑ

Σύσκεψη ΥΦΕΘΑ για Χιονοδρομικό κέντρο Ολύμπου

σύσκεψη-υφεθα-για-χιονοδρομικό-κέντρ-562179

Σύσκεψη για το αίτημα αθλητικών συλλόγων να χρησιμοποιούν το δρόμο που διέρχεται μέσα από το στρατόπεδο του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Ορεινού Αγώνα Χιονοδρομιών (ΚΕΟΑΧ) και οδηγεί στις εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού κέντρου Ολύμπου, το καταφύγιο ανάγκης και το καταφύγιο του Αγίου Αντωνίου πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Θανάσης Δαβάκης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπττυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος , ο Διεθυντής των Ειδικών Δυνάμεων Υποστράτηγος Ε. Σπανός, ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Γιώργος Πασχόπουλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Λάρισας κ. Αθανάσιος Παιδής, και οι εκπρόσωποι του Χιονοδρομικού Συλλόγου Ελασσόνας κκ. Γ. Τριανταφύλλου, Ν. Μεζίλης και Γ. Κοντός.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αναλύθηκαν τα αιτήματα τοπικών φορέων και αθλητικών συλλόγων της περιοχής, αλλά και οι θέσεις του Γενικού Επιτελείου Στρατού, ενώ ο κ. Δαβάκης δεσμεύτηκε να εξετάσει με προσοχή το θέμα και εν ανάγκη να πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο ΚΕΟΑΧ προκειμένου να εξευρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για την εξυπηρέτηση των αθλητών, χωρίς να δημιουργούνται προβλήματα στη λειτουργία του στρατοπέδου.

larisanews.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου