ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Επίσκεψη στη Δημοτική Πινακοθήκη απο την Ομάδα Αποφοίτων Ελληνικού Πολιτισμού

λάρισα-επίσκεψη-στη-δημοτική-πινακοθ-563190

Η Ομάδα Αποφοίτων Ελληνικού Πολιτισμού Λάρισας διοργανώνει επίσκεψη στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας – Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα, την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου και ώρα 6:30 το απόγευμα.

Η επίσκεψη θα περιλαμβάνει ξενάγηση στους χώρους της μόνιμης έκθεσης με έργα της Συλλογής Κατσίγρα καθώς και στην περιοδική έκθεση με έργα χαρακτικής από τη συλλογή Γ. Ι. Κατσίγρα που διοργανώθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την ίδρυση της Πινακοθήκης. Την ξενάγηση θα πραγματοποιήσει η κ. Άννα Σπανοπούλου, Φιλόλογος, Ιστορικός της Τέχνης.

Η επίσκεψη αυτή πραγματοποιείται στο πλαίσιο των στόχων που έχει θέσει η Ομάδα μας που, μεταξύ άλλων, είναι η ουσιαστική επαφή με τους χώρους πολιτισμού της πόλης. Είναι ήδη γνωστή η ιστορία και η προσφορά της Δημοτικής Πινακοθήκης στην καλλιτεχνική και πολιτιστική ζωή της Λάρισας, αλλά και στο Πανελλήνιο, καθώς και του Ελεύθερου Εργαστηρίου Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών, που αποτελεί ένα σημαντικό πυρήνα εικαστικής μόρφωσης στην πόλη μας.

Την ξενάγηση καλούνται να παρακολουθήσουν όλοι οι απόφοιτοι Ελληνικού Πολιτισμού του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, καθώς και οι νυν φοιτητές του.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου