ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Γιορτή και βραβεύσεις

γιορτή-και-βραβεύσεις-715870

Ο Ο.Ε.Α. – Ν.Α.Β. βράβευσε τους αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν το 2012

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χοροεσπερίδα και κοπή πίτας του Ο.Ε.Α.-ΝΑ.Β που διεξήχθει συγχρόνως με τις βραβεύσεις των αθλητών και αθλητριών που διακρίθηκαν το 2012.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία στο κέντρο Λίμνη στη Νέα Ιωνία και παρόντες ήταν τα μέλη του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β., η Διοίκηση, οι αθλητές αθλήτριες, γονείς, προπονητές και φίλοι του Ομίλου.

Όλοι έδωσαν δυναμικό παρών σε μία συγκινητική και χαρούμενη εκδήλωση, δίνοντας με την παρουσία τους το στίγμα του μεγαλύτερου επαρχιακού Συλλόγου στον Ναυταθλητισμό με τα 8 τμήματα που καλλιεργεί ο Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. σε πλήρη λειτουργία όπου καθημερινά αθλούνται πάνω από 1.000 αθλητές και αθλήτριες στις εγκαταστάσεις του Ομίλου και στο Κολυμβητήριο.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του Προέδρου του Ομίλου Απόστολου Καζάκη που εκtός των άλλων αναφέρθηκε στα «χαράτσια» που έχουν γίνει πλέον της μόδας στην Ελληνική κοινωνία με πιο πρόσφατα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας που εκτός των άλλων συνολικά οκτώ , για να αγωνιστεί αθλητής σε επίσημους αγώνες κολύμβησης πρέπει να πληρώσει χρηματικό αντίτιμο για κάθε αγώνισμα και ότι ο Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. εγκαίρως αποχώρησε από το Δ.Σ. της Κ.Ο.Ε. πριν την ψήφιση αυτών των μέτρων που στόχο έχουν την συρίκνωσση των αθλημάτων και των Σωματείων που αποτελούν τα κύτταρα του υγιούς ερασιτεχνικού αθλητισμού. Επίσης ότι ο Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. με την συμπαράσταση όλων θα αγωνιστεί μαζί με άλλα Σωματεία στο Πανελλήνιο για να παρθούν πίσω αυτά τα αντικοινωνικά μέτρα.

Ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί κατά την διάρκεια των βραβεύσεων από τους κ.κ. Βουλευτές Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη και Πάρη Μουτσινά, τον Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Γιώργο Καλτσογιάννη , το Δήμαρχο Βόλου Πάνο Σκοτεινιώτη, τον Λιμενάρχη Βόλου Χρήστο Κανάκη , τον Αντιδήμαρχο Βόλου Νατάσσα Οικονόμου, τον Πρόεδρο Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Δήμου Βόλου Παύλο Μαβίδη και τον Αντιπρόεδρο του ίδιου Οργανισμού Νίκο Μαυρόπουλο.

Πρώτοι βραβεύτηκαν οι τρείς αθλητές που κοσμούν με την παρουσία τους τα αγωνιστικά αθλήματα του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. με τις διεθνείς διακρίσεις τους, ο τέταρτος Ολυμπιονίκης Πρωταθλητής Κωπηλασίας Στέργιος Παπαχρήστου, η Διεθνής Πρωταθλήτρια Κολύμβησης Τζιντρούδη Ηρώ, και ο διεθνής φέρελπις Πρωταθλητής Κωπηλασίας Γιώργος Παπασακελαρίου.

Ακολούθησαν οι ειδικές βραβεύσεις που βραβεύτηκαν οι χορηγοί και παλαιά μέλη του Ομίλου για την πολυετή προσφορά τους στον Όμιλο ως εξής:

ΓΚΑΜΑΛΕΤΣΟΣ ΧΑΡΗΣ (χορηγός κωπηλασίας), ΔΕΣΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ(ως πολυετές μέλος και μέλος προηγουμένων Δ.Σ.), ΙΑΤΡΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ(ως πολυετές μέλος και επίτιμος Αντιπρόεδρος) , ΙΩΑΝΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ως μέλος προηγουμένων Δ.Σ) ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΚΗΣ(ως πολυετές μέλος και μέλος προηγουμένων Δ.Σ.) Ραφαέλ Μποροβίετς (χορηγός υδατοσφαίρισης)

Βραβεύτηκαν ανά τμήμα οι εξής αθλητές και αθλήτριες.

Α)ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

ΗΡΩ ΤΖΙΝΤΡΟΥΔΗ

ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Εφήβων/Νεανίδων στο Krusevac -Σερβία :

2 χρυσά μετάλλια (50 και 100μ πεταλούδα), δύο ασημένια μετάλλια ( 200μ πεταλούδα και 400μ μικτή ατομική) και 1 χάλκινο μετάλλιο στα 200μ μικτή, καθώς και ένα ασημένιο μετάλλιο με την σκυταλοδρομία 4Χ100 μικτή ομαδική, προσφέροντας στην εθνική ομάδα τον μέγιστο αριθμό βαθμών.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ :

2η θέση στα 200μ. μικτή ατομική και 3Η Θέση στα 100μ πεταλούδα και στα 400μ μικτή ατομική.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 2012

1η θέση στα 50μ πεταλούδα και 2η θέση στα 100μ πεταλούδα κορασίδων,

MULTINATION Κορασίδων/Παίδων στην COIMBRA – Πορτογαλία : 5η θέση στα 200μ μικτή ατομική και 7η θέση στα 200μ ύπτιο.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 2012

2η θέση στα 1500μ & 3η θέση στα 400μ ελεύθερο Παμπαίδων Β

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ Β.Ελλαδος 2012

1η θέση στα 1500μ, 4η θέση στα 400μ και 4η θέση στα 200μ ελεύθερο παμπαίδων

Β. ΜΑΡΜΑΡΑ ΕΛΛΙΣΑΒΕΤ

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατηγοριών 2012 4η στα 800μ. Ελεύθερο και 5η στα 400μ. Ελεύθερο παγκορασίδων Α΄

ΕΛΙΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 2012

4η θέση στα 100 μ ύπτιο, 7η θέση στα 200μ ύπτιο, 8η θέση στα 50μ ύπτιο κορασίδων

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ Β.Ελλαδος 2012

2η θέση στα 50μ , 5η στα 100μ και στα 200μ ύπτιο στην – διπλή- κατηγορία Κορασίδων

ΘΑΛΕΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ: Πρωτάθλημα κατηγοριών Βορείου Ελλάδας 4η θέση στα 800μ ελεύθερο στην κατηγορία παγκορασίδων Β

ΟΡΕΣΤΗΣ ΣΚΥΡΓΙΑΝΝΗΣ : Πρωτάθλημα κατηγοριων Βορείου Ελλάδας 6η θέση στα 400μ μ. ατομική, 7η θέση στα 400μ ελεύθερο παμπαίδων Β. Προαγωνιστική ομάδα – 1ες θέσεις σε πανθεσσαλικούς αγώνες (χειμερινούς-θερινούς)

12 ετών:Τελώνη Ζωή, Παντελόγλου Μαρία, Νικολάου Έλλη, Γιαμαλή Χριστίνα, Τσιτσιγιαννη Μαρία, Τσουμπέκου Νικολέτα, Δεσκάτας Ευάγγελος.

11 ετών: Λιβογιάννης Κωνσταντίνος, Οικονόμου Σταύρος, Κόπανος Σταύρος, Αχλαδιώτης Γιάννης, Σταθούρος Αρίωνας, Αντωνιάδης Αντώνης, Τοπούζη Ματίνα, Τζώρτζη Αικατερίνη, Παπαδημητρίου Μελπομένη, Κοντού Σοφία, Βλιώρα Αγγελική.

10 ετών: Γανωτής Αριστοτέλης, Δεσκάτας Στέργιος, Εμβαλωτής Δημήτρης Καραμπούλας Νίκος Αχλαδιώτη Άννα-Μαρία.

Β)ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ :

ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ 2012 , ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ (4-) ΤΕΤΡΑΚΩΠΟΣ ΑΝΕΥ ΑΝΔΡΩΝ (ΒΑΡΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ) ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ

ΧΡΥΣΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ (1Χ) ΣΚΙΦ ΑΝΔΡΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΩΠΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΟΝ ΣΧΙΝΙΑ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2012

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΣΑΚΕΛΑΡΙΟΥ :

ΧΡΥΣΟΣ ΒΑΛΚΑΝΙΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ (2Χ) ΔΙΠΛΟ ΣΚΙΦ ΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ (4Χ) ΤΕΤΡΑΠΛΟ ΣΚΙΦ ΠΑΙΔΩΝ ΣΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΛΕΒΕΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2012 ΧΡΥΣΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ (1Χ) ΣΚΙΦ ΠΑΙΔΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2012 ΠΕΜΠΤΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΑΠΛΟ (1Χ) ΕΦΗΒΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΩΠΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΟΝ ΣΧΟΙΝΙΑ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2012

ΘΕΟΔΩΡΑ ΣΤΟΥΚΑ και ΜΠΙΛΛΗ ΑΣΗΜΙΝΑ :

ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΔΙΚΩΠΟΥ ΑΝΕΥ (2-) ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2012. ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΔΙΚΩΠΟΥ ΑΝΕΥ (2-) ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ -ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΩΠΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΟΝ ΣΧΙΝΙΑ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2012

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΗΤΡΟΜΑΡΑΣ και ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΡΕΚΑΣ-ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ :

ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΔΙΚΩΠΟΥ ΑΝΕΥ (2-) ΠΑΙΔΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2012. ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ (8+) ΟΧΤΑΚΩΠΟΣ ΕΦΗΒΩΝ ΣΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΛΕΒΕΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2012

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΟΛΟΧΑΣ , ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΑΡΑΧΙΑΣ , ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ , ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΝΔΑΡΙΔΗΣ :

ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΤΕΤΡΑΠΛΟ ΣΚΙΦ (4+) ΠΑΙΔΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2012.

ΑΛΚΙΝΟΟΣ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΘΗΣ και ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΣ :

ΠΕΜΠΤΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΔΙΠΛΟΥ ΣΚΙΦ ΠΑΙΔΩΝ (2Χ) ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2012.

Γ)ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η ομάδα Υδατοσφαίρισης γυναικών κατέκτησε την Πέμπτη Πανελλήνια θέση στο Πρωτάθλημα Γυναικών με τις εξής αθλήτριες:

ΜΠΕΗ ΕΛΕΝΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΣΤΑΥΡΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΤΡΩΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, ΜΠΟΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ, ΜΠΕΚΑ ΑΝΝΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΜΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΑΛΑΚΑΣΙΩΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ.

Δ)ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΑΝΔΡΩΝ

– ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

(Αρχηγός της ομάδας Υδατοσφαίρισης) για την πολυετή προσφορά του.

– ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

(Τερματοφύλακας της ομάδας Υδατοσφαίρισης) για την πολυετή προσφορά του ΚΑΙ ως πολυτιμότερος καλλίτερος αθλητής.

Δ)ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΛΙΕΙΑ

– Δεληδημητρίου Δημήτρης

1ος νικητής στους αγώνες Ερασιτεχνικής Αλιείας 2012

ΣΤ΄)ΤΡΙΑΘΛΟ

ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΙΜΟΣ,

ΧΑΤΖΗΤΡΑΚΟΣΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,

ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ,

ΚΛΟΚΑΣ ΦΩΤΗΣ.

Ζ΄)ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ

ΑΛΕΞΙΟΥ ΕΛΙΝΑ ,ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2012

Στα ευχάριστα της εκδήλωσης ήταν η συγκινητική στιγμή που οι αθλητές και αθλήτριες της Κωπηλασίας τίμησαν με δύο ανθοδέσμες τον προπονητή τους κ Σίμο Σάμιο.

Η Διοίκηση του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες που συνετέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσης δίνοντας έτσι κουράγιο και δύναμη ώστε μετά από ένα χρόνο να τιμήσουμε μεγαλύτερες ακόμη διακρίσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου